20 Ιουλ 2009

Απίστευτος χαφιεδισμός της Ε.Υ.Π.

Κατ' αρχήν, πιστεύουμε ότι η μήνυση εναντίον του blog troktiko, θα πάει στο αρχείο. Αν η δικαιοσύνη κρίνει όμως ότι πρέπει να πάει στο ακροατήριο, θα το σεβαστούμε, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των δικαστών.
Όμως, θα πάει το troktiko σε δίκη, επειδή έγραψε απλά ότι η σύζυγος του ..τάδε, εργάζεται στην Ε.Υ.Π. (σιγά την αποκάλυψη) και θα αφήσετε να γράφει τόμους ολόκληρους αποκαλύψεων για την ΕΥΠ κάποιος άλλος;
Ο "φερόμενος ως ιδιοκτήτης του ιστότοπου... www.bulgarmak.org Νικόλαος Στοϊδης", έχει κάνει ολόκληρη διατριβή για την Κ.Υ.Π. και την Ε.Υ.Π.
Με φωτογραφίες πρακτόρων (!) (που τις βρήκε;), με παράθεση εγγράφων της Κ.Υ.Π. (!), με αναφορές σε "ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ", όπου γράφει του κόσμου τις μαλακίες κυρ εισαγγελέα μου....αλλά και με δημοσιοποίηση στοιχείων ανθρώπων, που υποθέτει ότι είναι πίσω από κάποιο blog.
Δείτε τον ..πλούτο των πληροφοριών (το link στο τέλος)!
Σε ότι αφορά το taxalia, φίλε μου Νικόλα, ναι είμαστε πράκτορες της Ε.Υ.Π. !
Της Εταιρείας Ύδρευσης Πτολεμαϊδας. Εισπράττουμε με προμήθεια τους λογαρισαμούς του νερού.
Ρωτάμε λοιπόν τους αναγνώστες:
Ποιο δημοσίευμα υπονομεύει την εθνική μας ασφάλεια;
Παρακαλούνται οι ακάματοι προοδευτικοί κονδυλοφόροι, να πάρουν θέση.
Η σιωπή είναι συνενοχή και δείχνει ότι καθόλου προοδευτικοί δεν είναι ! Απλά είναι υπαλληλάκοι εκδοτικών συγκροτημάτων, που πλήττονται περιστασιακά, από τα δημοσιεύματα ενός blog (που ούτε σε μας αρέσουν, αλλά δεν είναι λόγος να φιμωθεί !).
Επιλέξαμε λοιπόν τον τίτλο του δημοσιεύματος του bulgarmak ("Απίστευτος χαφιεδισμός της Ε.Υ.Π.") αυτούσιο.
Περιμένουμε να μας εξηγήσει κάποιος, για ποιό λόγο οι αρχές κάνουν την πάπια σε αυτό το δημοσίευμα, αλλά ασχολούνται με τα blogs. Η σιωπή είναι ενοχή.
Εξηγήστε μας!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη