15 Ιουλ 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Π !!!

Είχαμε πει οτι θα τα λέγαμε μετά τις διακοπές αλλά επειδή απ οτι έμαθα απο αύριο ξεκινάει απεργία απο τους πράκτορες του Ο.Π.Α.Π και αφου τους ευχηθώ κάθε επιτυχια στον σκληρό τους απεργιακό αγώνα απέναντι στο πολύ σκληρό εργοδότη τους θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια που ίσως ενοχλήσουν τους φίλους μας τους πράκτορες!!

1. Που είσασταν και γιατί δεν κάνατε απεργία όταν εδώ και χρόνια ο Ο.Π.Α.Π έδινε στους παίκτες την μικρότερη γκανιότα δηλ την μικρότερη απόδοση παγκοσμίως και δεν μπορούσες να παίξεις εναν αγώνα μονο αποδεκτό αλλά υποχρεωτικά σε τριάδες !! Π.χ εάν παίξεις μια τριάδα στον Ο.Π.Α.Π και σου βγάλει απόδοση 5 και την ιδια την παίξεις στο εξωτερικό θα σου βγάλει απόδοση απο 7,5 και πάνω ... δηλ χασουρα του παιχτη 50%!!

2. Γιατι δεν κάνατε απεργία ώστε ολα τα παιχνίδια να γίνουν μονα αποδεκτα ωστε να ανεβει ο τζιρος σας και να έχετε μεγαλύτερα κέρδη??? Μήπως γιατί θα.. έιχε χασούρα ο Ο.Π.Α.Π ???

3. Που είσασταν φέτος και γιατί δεν κάνατε απεργία όταν ο Ο.Π.Α.Π εβγαζε την Μπαρτσελόνα απο το over-under και δεν έδινε την ευκαιρία στους παίκτες να ποντάρουν πάνω της και να κερδίσουν !!

4. Γιατί δεν εξαργυρώνεται ένα δελτίο όταν κάποιος δεν το έχει παίξει στο δικο σας πρακτορείο και του λέτε να παει να το εξαργυρώσει εκει που το έπαιξε ενω ο νόμος λέει οτι ειστε υποχρεωμένοι??

5. Γιατι στα περισσότερα πρακτορεία δεν έχουν να εξαργυρώσουν δελτίο πάνω απο 500 ευρώ και σου λένε πέρνα σε 2 -3 ήμέρες ??

6. Γιατι αφήνετε στα πρακτορεία σας να έρχονται και να ρίχουν δελτία στοιχηματος ή τζόκερ παιδιά κάτω των 15???

7. Γιατί τα περισότερα πρακτορεία είναι μες την βρώμα και μές καπνίλα και το servis είναι επιεικώς απαράδεκτο???

8. Γιατί δεν σέβεστε τον Έλληνα παίκτη και εσείς αλλά προπαντώς ο Ο.Π.Α.Π που 10 χρόνια τώρα τον έχει ξεζουμίσει ??

Σε όλα αυτά υπάρχει μια απάντηση :

Γιατί και εσείς και ο Ο.Π.Α.Π θεωρείτε τον Έλληνα παίκτη χαμηλού επιπέδου και ότι θα πρέπει να χάνει συνεχώς μέχρι να καταστραφει, ενω σε όλον τον άλλον πλανήτη σέβονται τον παίκτη και και του δίνουν τουλάχιστον καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει!!

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι οτι με το σπάσιμο του μονοπωλίου του Ο.Π.Α.Π οι μόνοι παικτες που θα παραμείνουν σε εσάς θα είναι άνω των 50 και οι μη γνώστες ΙΝΤΕΡΝΕΤ αφού ήδη εδώ και και 2 χρόνια το 30% των πελατών σας έχει φύγει (ένας απο αυτόυς είμαι και εγώ) και έχει πάει στις ξένες στοιχηματικές εταιρίες που τους προσφέρουν πολυ καλύτερες αποδόσεις και υπηρεσίες!!

Φυσικά σ ενα κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις δηλαδη υπάρχουν πρακτορεία που και σεβονται το παικτη και του προσφέρουν υπηρεσίες και πληρώνουν αμέσως και ειναι και "καθαρά" !!!

Δυστυχώς όμως είναι ελάχιστα !!!

GKOUROU http://gkourou.blogspot.com/2009/07/blog-post_15.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη