31 Αυγ 2009

Τώρα ανακάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ κινείται με λεφτά του ..Σόρος!!!


συνεχίζεται η επίθεση του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ στον Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Αυτή τη φορά, σειρά έχει ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης και οι καταγγελίες του, περί χρηματισμού (ουσιαστικά) του επικεφαλής των οικολόγων-πράσινων, από τον Τζόρτζ Σόρος.

Τον άνθρωπο που στηρίζει οικονομικά τα Σκόπια (είναι αλήθεια) και "έδωσε υποτροφία στον Τρεμόπουλο" (ο Μ.Τρεμόπουλος, δηλώνει παντού, ότι δεν χρωστάει σε κανέναν και δεν πήρε δραχμή από κανέναν).

Παλαιότερα πάντως ο Μ.Τρεμόπουλος, ανέφερε ότι η μόνη σχέση που έχει με τον Ουγγροεβραίο μεγιστάνα, είναι... η δημοσίευση ενός άρθρου, για την ελληνική περιβαλλοντική πολιτική, που δημοσίευσε ο ίδιος, στην αγγλόφωνη εφημερίδα "Balkan Horizons", και μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω Link: http://www.cdsee.org/pdf/bh4_all.pdf , σελίδα 16.
Εμείς, ως taxalia, πρέπει να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό είχε χορηγό το ..Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ! Για να μη ξεχνιόμαστε δηλαδή.

και το λέμε αυτό, γιατί βαρεθήκαμε να βλέπουμε "πατριώτες", να αφήνουν κατά μέρος κάθε "ιδεολογία", να ξεχνούν και την πατρίδα και την αξιπρέπεια και να στέκονται σούζα, μπρος στα δολάρια του Σόρος, όταν αυτά στρώνονται μπροστά τους. Δικαίωμα να μιλάνε έχουν μόνο όσοι αντιστάθηκαν στο γλυκό χρήμα του Σόρος. Και είναι λίγοι.

Να μη μιλήσουμε για τους χορηγούς του CDRSEE..... (του ιδρύματος του Σόρος).

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη