27 Αυγ 2009

η απάντηση του κ.Κίκιζα, για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ

Συνεπέστατη στην ενημέρωση (των καταναλωτών της κυρίως, αλλά και ημών), η καλή ελληνική βιομηχανία, απέστειλλε στο taxalia, το παρακάτω e-mail, δια του αναπλ.δ/ντος συμβούλου της Αλεξάνδρου Κίκιζα:

Αγαπητοί κύριοι,
Σε συνέχεια του δημοσιεύματος στο Site σας με τίτλο «ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ και ΟΝΟΜΑΣΙΑ FYROM», έχω να απαντήσω τα εξής:

Πριν από κάποιους μήνες παρατηρήθηκε από τα στελέχη της εταιρία μας το λάθος που είχε κάνει ο εκτυπωτής των υλικών συσκευασίας με τον οποίο συνεργαζόμαστε και αντί να αναφέρει την γλώσσα των ΣΚΟΠΙΩΝ με τον συμβολισμό FYR την ανέφερε με το συμβολισμό ΜΚ.

Ο τρόπος με τον οποίο ενέργησε η εταιρία μας ήταν να αποσύρει αυτά τα υλικά συσκευασίας και να ζητήσει την άμεση αντικατάστασή τους από τον προμηθευτή. Φυσικά είχε ήδη πουληθεί μία πολύ μικρή ποσότητα με τη λανθασμένη επισήμανση (κυρίως στη Γερμανία) η οποία ήταν αδύνατον να εντοπιστεί στο σύνολό της.

Διαβεβαιώνουμε λοιπόν το καταναλωτικό κοινό ότι ως μία από τις ελάχιστες πια αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις είμαστε ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένοι όσο αφορά τα εθνικά θέματα. Είμαστε μία εταιρία που στηρίζει με κάθε τρόπο την ελληνική παράδοση, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.

Με τιμή
Αλέξανδρος Κίκιζας
Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη