21 Αυγ 2009

SAY MY NAME: Vardarska

Το εικονιζόμενο γραμματόσημο της Γιουγκοσλαβίας εκδόθηκε το 1939 και κυκλοφόρησε επισήμως έως το 1944 – έτος… βαπτιστηρίων των Σκοπίων, από τον Ανθέλληνα Τίτο, σε… «Μακεδονία»! Με το γραμματόσημο αυτό – ντοκουμέντο μεγίστης σημασίας για την Ελλάδα – αναμφισβήτητα και αδιάψευστα πλέον καταρρέει ο μύθος της …«Μακεδονίας» των Σκοπίων: Το όνομά τους, όπως φαίνεται – αποδεικνύεται σ’ αυτό, είναι «VARDARSKA».
Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, σε μια από τις τελευταίες του ομιλίες στη Βουλή των Ελλήνων, έδωσε το λόγο του (δεσμεύοντας έτσι το ΠΑΣΟΚ) ότι η Ελλάδα ουδέποτε θ’ αναγνωρίσει κράτος που θα περιέχει στην ονομασία του τη λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγό της!Σήμερα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για την τελική έκβαση αυτής της, υψίστης σημασίας, εθνικής μας υπόθεσης – για το δράμα αυτό του Ελληνισμού!
Με αγανάκτηση, λύπη και απογοήτευση μεγάλη, εμείς οι ξενιτεμένοι Ελληνες, από δω απ’ τον αφιλόξενο παγωμένο βορρά, ρωτάμε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, την τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την σημερινή υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και περισσότερο την πρώην και νυν Βουλή των Ελλήνων: Γιατί ποδοπατήσατε το λόγο του Ανδρέα Παπανδρέου και τον ελληνικό λαό, που σας ψήφισε για να προστατεύσετε την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Τιμή του – αναγνωρίζοντας εν ψυχρώ τα Σκόπια σαν κράτος με τ’ όνομα «Μακεδονία» - αφού η Ελλάδα (αμέσως μετά το θάνατο του Παπανδρέου) συναλλάσσεται πλέον επισήμως και αδιάκοπα με το «κράτος» αυτό, που αναιδέστατα αποκαλείται πλέον ντε φάκτο… Μακεδονικό Εθνος (;;;). Και μην μας πείτε ότι: «ναι… μεν συνεργαζόμαστε με το κράτος αυτό, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε…». Διότι κύριοι, ότι δεν αναγνωρίζουμε, αυτό δεν υπάρχει και με κάτι που δεν υπάρχει δεν μπορούμε να συνεργαστούμε.
Κι όταν εμείς μπορούμε και συνεργαζόμαστε με κάτι που …δεν υπάρχει, τότε μας έχει εγκαταλείψει η λογική μας είμαστε παράλογοι…!
Ηδη, στα σχολικά βιβλία των «κυρίων» αυτών αναφέρονται σχολαστικά και περίτρανα οι… ένδοξοι «πρόγονοι» τους: Μ. Αλέξανδρος κι Αριστοτέλης και τώρα στήνουν την πλατεία τους και το άγαλμα το Μ. Αλέξανδρου σε ύψος οκταόροφης πολυκατοικίας. Κι εσείς τους στρώνετε… κόκκινα χαλιά ερχόμενοι στην Ελλάδα σαν αρχηγοί… «Μακεδονικού Εθνους» και μάλιστα με αεροπλάνο τους που γράφει πάνω «Μακεδονία»…!
Η απάθειά σας αυτή (όλων σας – και των 300) απέναντι στην αρπαγή – κλοπή της ελληνικής ονομασίας «Μακεδονία», απ’ τους Σκοπιανούς, σίγουρα θα καταγραφεί στην Ιστορία σαν η πιο μαύρη κηλίδα στο πέτο σας – όπως σίγουρο είναι ότι οι απόγονοί σας θα ντρέπονται που τους… γεννήσατε…!
Είναι ακόμη καιρός να αποτρέψετε την ατίμαση αυτή της Ελλάδας και του Ελληνισμού: Απομονώστε, πάραυτα, τα παράσιτα αυτά των Σκοπίων κόβοντας δια νυκτός κάθε σχέση μαζί τους – σχέση πολιτική, διπλωματική, οικονομική, εμπορική – «εξαφανίστε» τους έστω δια… σκέψεως!
(Αν δεν σας απέμεινε ίχνος από τιμή και φιλότιμο Ελληνα Ανθρώπου, για να στείλετε μια διμοιρία… απόστρατους Λοκατζήδες στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων να στήσουν την πάλε πότε ένδοξη Ελληνική Σημαία να… ησυχάσουμε! Το Κοινοβούλιο των Τουρκαλάδων γιατί έστειλε πρόσφατα 100.000 στρατό κι άρπαξε, χωρίς καμία αιτία, τη μισή Κύπρο και τώρα οι Ευρωπαίοι, όλοι αυτοί οι... αγαπημένοι μας φίλοι (βλέπε Gunter Beckstein), κάνουν εκεί... ευτυχισμένες διακοπές;).
Ηδη, τα κόκκαλα των μεγάλων νεκρών της φυλής μας αναδεύονται στους τάφους τους κι όπου νάναι θ’ αρχίσουν να… εκσφενδονίζονται στα κεφάλια σας…!
Θα είστε άχρηστοι και ανάξιοι να κουβαλάτε στην πλάτη σας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του πολιτισμού της Γης, αν αφήσετε το …«συνονθύλευμα» αυτό να ποδοπατήσει τα Ιερά και τα Οσια των Ελλήνων!
Κώστας Γκαλιμάνης,
Γερμανία,
Αύγουστος 2009
KostasGalimanis@web.de

Πηγή: http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1582:-vardarska&catid=7:--&Itemid=2
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη