13 Οκτ 2009

Θα παγώσουν τα δημοτικά τέλη το 21010

" Παγωμένα" βλέπει τα δημοτικά τέλη, για το 2009, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής (Τρίτη), καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι το 2010 θα «παγώσουν» τα Δημοτικά Τέλη με τη λειτουργία του νέου Δημαρχείου, αφού ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα γλυτώσει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο από τα ενοίκια που έδινε για το κτίριο του Καραβάν Σεράι, ενώ θα κερδίσει και το 20% επί των ακαθαρίστων εσόδων από τη λειτουργία του υπόγειου παρκινγκ στο νέο Δημαρχείο. Χαρακτήρισε δε...
«τελείως αναξιόπιστη» την αντιπολίτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης που απείχε από τη χθεσινή τελετή των εγκαινίων του νέου Δημαρχείου, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι «εκτέθηκε ανεπανόρθωτα τη στιγμή που το νέο Δημαρχείο αποτελεί έργο όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών». Και ο κ. Παπαγεωργόπουλος συμπλήρωσε : «Το έργο του νέου Δημαρχείου ξεπερνά της παρατάξεις και τα πρόσωπα, ξεπερνά τον Δήμαρχο και την αντιπολίτευση αφού είναι ένα έργο για ολόκληρη την πόλη και για τις επόμενες δεκαετίες . Θέλω να πιστεύω ότι η αντιπολίτευση θα ζητήσει συγνώμη από το λαό της Θεσσαλονίκης μέσα στις επόμενες ημέρες».

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με 114 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης μεθαύριο (Πέμπτη) 15 Οκτωβρίου, στις 19.00. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και αυτό της αξιοποίησης του Διατηρητέου Κτιρίου των πρώην Δημοτικών Σφαγείων ως αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη