12 Οκτ 2009

Αν έχεις τέτοιους φίλους....(Κεφαλογιάννης)

Στις 27 Ιουνίου, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, δήλωνε στη REAL NEWS: "Άμεση συνεργασία με ΛΑΟΣ για να φύγουν τα βαρίδια"!
Στις 12 Οκτωβρίου, δηλώνει στο Έθνος
"ο κυριότερος λόγος για την ήττα δεν είναι άλλος παρά ο τρόπος με τον οποίο ο Κ.Καραμανλής διαχειρίστηκε την εξουσία. Λειτούργησε σαν μονάρχης τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα".
Η Ν.Δ συνετρίβη επειδή έχασε το ηθικό πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΣΟΚ".
Ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης, σύμβουλος του Κ.Καραμανλή και από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας απομακρύνθηκε όταν...
κρίθηκε ένοχος για υπόθαλψη εγκληματία και προτροπή αστυνομικών σε ψευδορκία, όσον αφορά υπόθεση ναρκωτικών στην Κρήτη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών.
Στην ίδια εφημερίδα γράφονται αυτά, με αυτή που έδωσε τη σημερινή συνέντευξη σε άρθρο με τίτλο "Εσείς, ποιους «γαλάζιους» θα κόβατε;" Ο κ.Κεφαλογιάννης φιγουράρει στους πρώτους!
Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να δώσει συνέντευξη στο ΕΘΝΟΣ και πάλι και να μιλήσει για ηθική.
Ο κ.Κεφαλογιάννης, σύμβουλος του Καραμανλή επί μακρόν, είναι πατέρας της Όλγας, που
εκλέγεται στο Ρέθυμνο. Ο μονάρχης Καραμανλής συνηγόρησε στην υποψηφιότητα της θυγατέρας.
Όλγα Κεφαλογιάννη
H Όλγα Kεφαλογιάννη είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του Γιάννη Kεφαλογιάννη και της Eλένης Bαρδινογιάννη. Tο 1997 αποφοίτησε από τη Nομική Σχολή του Πανεπιστημίου Aθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Eμπορικού Δικαίου και το Δίκαιο Eπιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Kings College του Λονδίνου και στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων στο Tufts University, Fletcher School of Law and Diplomacy της Bοστόνης. Eργάστηκε ως δικηγόρος, σύμβουλος στη Nομική Yπηρεσία της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής στις Bρυξέλλες και Eιδική Συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού Kώστα Kαραμανλή σε νομικά θέματα. Tο 2004 ίδρυσε το Kέντρο Έρευνας και Aνάπτυξης Pεθύμνου με σκοπό τον εντοπισμό, τη συζήτηση και την προώθηση κρίσιμων θεμάτων για το Nομό Pεθύμνου. Tο Σεπτέμβριο του 2007 εκλέγεται για πρώτη φορά Bουλευτής Pεθύμνου με τη Nέα Δημοκρατία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη