12 Οκτ 2009

Κλοπή ΑΤΜ με πυροβολισμούς στις ΣΕΡΡΕΣ

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηράκλειας προσπάθησαν να κλέψουν τέσσερις κουκουλοφόροι στις 5.30 τα ξημερώματα.

Αφού έσπασαν τις τζαμαρίες της τράπεζας, οι τέσσερις άγνωστοι επιδίωξαν με ένα μικρό γερανοφόρο όχημα, το οποίο είχαν κλέψει νωρίτερα από το Πετρίτσι, να σηκώσουν το ΑΤΜ με τη λεία των 9.000 ευρώ.
Οι φωνές των κατοίκων και η άμεση επέμβαση της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή. Κατά τη διαφυγή τους, μάλιστα, πυροβόλησαν στον αέρα και επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας BΜW, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Σερρών φέρεται ότι βρέθηκε στο Κιλκίς.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Σερρών Παναγιώτη Παπαδόπουλο πρόκειται για τα ίδια άτομα που είχαν προσπαθήσει να «σηκώσουν» πέρυσι το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων από το νοσοκομείο Σερρών, καθώς και το ΑΤΜ από το δήμο Σκοτούσας.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, οι δράστες εμπλέκονται άμεσα στο κύκλωμα που δρα εδώ και ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Β. Ελλάδα.
Από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό τους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη