17 Οκτ 2009

ΑΡΓΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..

Αγαπητέ κ.
Πρωθυπουργέ
Είμαι ένας συνταξιούχος φίλος της οικογενείας σας, από την εποχή του αειμνήστου παππού σας.
Σας ακούσαμε στις προγραμματικές σας δηλώσεις στη Βουλή και συγκινηθήκαμε. Θυμηθήκαμε τα νιάτα μας. Τότε που ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο..
Επειδή όμως γεράσαμε και καλύτερο κόσμο δεν είδαμε, θερμότατα σας παρακαλούμε κάντε ότι μπορείτε, το συντομότερο δυνατό, για να δούμε αυτό τον καλύτερο κόσμο πριν...
φύγουμε για τον άλλο κόσμο…Είναι πολύ νωρίς ακόμη για γκρίνιες, φυσικά.. Εσείς, όμως, ο ίδιος μας βεβαιώσατε ότι δεν θέλετε περίοδο χάριτος. Μα είπατε ότι έξη χρόνια τώρα, στην αντιπολίτευση, έχετε τα πάντα έτοιμα:Ξένους σοφούς, Έλληνες ειδικούς, σχέδια αμερικανικά, Ευρωπαίους προστάτες , γείτονες φίλους και πολύ πλούσια, οικογενειακή, εμπειρία..
Αργούμε, όμως, πολύ αργούμε κ. Πρωθυπουργέ…
Κάντε ό,τι μπορείτε να βρούμε χρήματα, όπως μας υποσχεθήκατε και να ξεπεράσουμε την κακή οικονομική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όπως είπατε, γιατί, φοβάμαι, ότι διαφορετικά δεν θα παίρνουμε αλλά θα δίνουμε 30 ευρώ το μήνα..
Κάντε ό,τι μπορείτε να τελειώνουμε, όπως μας υποσχεθήκατε, με τα βάσανα των λιμανιών, γιατί διαφορετικά δεν θα βρίσκουμε στα μπακάλικα ούτε φακές.
Κάντε ό,τι μπορείτε, ιδιαίτερα, στο Υπουργείο Πολιτισμού, που όλοι οι Πρωθυπουργοί, όπως κι εσείς το τοποθετείτε σε άμεση προτεραιότητα. Δεκαπέντε μέρες τώρα δεν έχουν οριστεί οι αρμόδιοι για τον Πολιτισμό, για τον Τουρισμό, για τον Αθλητισμό και για την ΕΡΤ. Ρωτάμε πότε θα οριστούν και οι υπάλληλοι μας απαντούν: «Όποτε αποφασίσει ο κ. Υπουργός». Αυτό τον κ. Υπουργό εσείς τον ξέρετε πολύ καλά, είναι στενός σας φίλος. Εμείς όμως δεν το ξέρουμε Ιδιαίτερα ο κόσμος του Πολιτισμού ομολογεί ότι δεν τον ξέρει καθόλου. Φοβάται μάλιστα ότι & ο κύριος Υπουργός δεν γνωρίζει καθόλου ούτε τον κόσμο του Πολιτισμού ούτε τον Πολιτισμό. Βοηθήστε τον, σας παρακαλούμε πολύ, να τον μάθει…Επείγει..
Κάντε ό,τι μπορείτε για να ξεμπερδέψετε, σύμφωνα με τους τέλειους σχεδιασμούς σας, τις μπερδεμένες αρμοδιότητες μερικών μπερδεμένων Υπουργείων, γιατί διαφορετικά προβλέπω πολλά μπερδέματα πολλών, νέων και παλαιών, μπερδεμένων Υπουργών, Υφυπουργών, Διευθυντών, Υπαλλήλων και Πολιτών.
Θέλοντας να πιστεύουμε ότι θα πραγματοποιήσετε όλα όσα μας είχατε υποσχεθεί, σας ευχόμεθα καλά ξεμπερδέματα..
Μετά τιμής
Ο συνταξιούχος φίλος σας – 17.10.09
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη