19 Οκτ 2009

Γιώργο Παπανδρέου, τέρμα οι γλύκες! Άρχισαν τα όργανα !

του Βασίλη Προκοπίδη / taxalia admin
Διαβάζοντας το χθεσινό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έτριβα και ξαναέτριβα τα μάτια μου και άκρη δεν έβγαζα. Αφού, γύρισα στον κυρ Χρήστο, τον περιπτερά (φόλα ΠΑΣΟΚος) και τον ρώτησα:
-Ρε κυρ Χρήστο, μήπως μου δωσες λάθος εφημερίδα;
-Έλα ρε συ, μου λέει ο άνθρωπος, πλάκα με κάνεις; Λες και δεν ξέρεις γράμματα.
-Γράμματα ξέρω, Χρήστο μου, αλλά για δες!
Και του έδειξα τα παρακάτω:

1. Στο εξώφυλλο ανακαλύπτουμε "φάουλ" της Υπουργού, "ρυπογόνο" το τζιπάκι της Υπουργού Περιβάλλοντος, και το βαρύτατο "η Τίνα κάνει πασαρέλα ενώ οι οικοπεδοφάγοι οργιάζουν στα καμένα". Και όλα αυτά για μια Υπουργό δύο (-2-) ημερών ! Από που ως που κάνει πασαρέλα, επειδή έχει διαφορετικό dress code? Πριν τις εκλογές, την πλασσάρατε ως Θεά, περίπου !

2. Στα ενδώτερα: η κίνηση του Γιώργου, να καλύψει κρίσιμες θέσεις του δημόσιου τομέα, μέσω υποβολής βιογραφικών στο opengov.gr, θεωρήθηκε "υπερβολική, επικοινωνιακή και δυσλειτουργική". Και από που επιβεβαιώνεται ότι είναι "επικοινωνιακή"; Ίσα-ίσα είναι μια κίνησης ουσίας.

3. Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τις προεκλογικές της υποσχέσεις και θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, λέει η εφημερίδα. Μα εσείς δίνατε τις υποσχέσεις, όχι η κυβέρνηση. Εσείς είχατε πρωτοσέλιδα τα περί "ρύθμισης των χρεών". Εσείς είχατε υπερτιτλο "Το ΠΑΣΟΚ σβήνει τα χρέη προς τις Τράπεζες".

4. Στο επόμενο κομμάτι, ανακαλύψατε κιόλας, συγκρούσεις Υπουργών και Υφυπουργών. Ακόμη δεν ειδωθήκαν οι άνθρωποι, ρε άρχοντες, πότε πρόλαβαν να "συγκρουστούν";

5. Στο επόμενο απόσπασμα, μας ετοιμάζετε για αυξήσεις φόρων, που είναι μεν "αντιλαϊκοί", αλλά θα τους πιούμε, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ε, αυτά δεν έλεγε ο Καραμανλής; Προς τι τα τόσα θετικά και όμορα "λεφτά υπάρχουν", με τα οποία "μας φτιάχνατε" προεκλογικά;

6. Ο Σουφλιάς ήταν για την εφημερίδα σας, ο μοναδικός "εκτός κάδρου κριτικής". Τώρα που αποχώρησε, τον βγάζετε άχρηστο, τόσο άχρηστο, που ακόμη κι η υπουργός της πασαρέλας, Τίνα, αλλάζει την άστοχη νομοθεσία του, την οποία πάντως προεκλογικά, ποτέ δεν καταγγείλατε.

7. Ο Θεός Γιώργος, ο γίγαντας Παπανδρέου, ο ηγέτης με τις διεθνείς διασυνδέσεις, λοιδωρείται στο επόμενο απόσπασμα, το οποίο τον παρουσιάζει ως "νάνο", που δεν τον "παίζει" η Ουάσιγκτον, δεν του δίνει σημασία, αντίθετα με τον Ερτνογάν. Ο ηγέτης της σοσιαλιστικής διεθνούς, ο παγκόσμιας ακτινοβολίας George Papandreou, στο όνομα του οποίου πίνουν νερό οι νομπελίστες, έγινε ασήμαντος πρωθυπουργός, που δεν μπορεί να καταφέρει να κερδίσει πρόσκληση από τον Ομπάμα;

8. Στο επόμενο κρίσιμο θέμα: Η Ελλάδα, συνεργάζεται σε μια στρατιωτική άσκηση, με το σημαντικότατο και ίσως μοναδικό σύμμαχό της αυτή τη στιγμή, το Ισραήλ. Αλλά για την εφημερίδα είναι πιθανή "πρόβα κατά Ιράν". Μήπως θυμάστε τι έγινε με τη GLORIOUS SPARTAN ?

9. Στη στήλη Da Cappo, διαχωρίζετε το ΠΑΣΟΚ σε δύο τμήματα. Κατά του ενός, που περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό στελεχών, με ιστορία και προσφορά, επιτίθεστε με λύσσα και χαρακτηρισμούς, που ούτε ο Αμχαντινεζάντ, δεν κάνει για τους Αμερικάνους. Διαίρει και βασίλευε; "δεξιά τσέπη", "αρπαχτές" από το "παλιό" ΠΑΣΟΚ κ.α.

10. Στο πολύ σημαντικό κομματι, που αφιερώνετε στα MEDIA, υπάρχει η σκληρή αλήθεια. Ο ρόλος που επιφυλλάσσετε στην εξουσία. "Εμείς και ο ALPHA ρίξαμε τη δεξιά", υπερηφανεύεστε. Και μεις νομίζαμε ότι ο ρόλος των media είναι να ενημερώνουν. Ξεχάσατε φυσικά, διαστρέφοντας την αλήθεια, τις αμέτρητες, (κυριολεκτικές αμέτρητες) κρατικές διαφημίσεις, με τις οποίες σας μπούκωνε προεκλογικά ο Καραμανλής. Τα είπαμε πολλές φορές....

11. Στο άρθρο του ο Θέμος, αφού αποκαλεί "φουκαριάρα" μια Υπουργό, ανακαλύπτει φιλολαϊκά, ότι η κυβέρνηση "διατηρεί τα αντιλαϊκά μέτρα της ΝΔ", και δεν ελαφρύνει καθόλου τα μικρομεσαία εισοδήματα. Αυτό κι αν μαχαιριά! Πότε κατάλαβες ρε Θέμο, ότι η κυβέρνηση δεν ελαφρύνει τα μικρομεσαία εισοδήματα; Ψηφίστηκε κάποιο φορολογικό νομοσχέδιο και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ακόμη, δεν απέκτησαν τηλέφωνο και συνεργάτες οι Υπουργοί για την Οικονομία !

12. Και το κορυφαίο των κορυφαίων.
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ, ήταν ο τίλος ενός επιτυχημένου δίσκου του Νίκου Παπάζογλου.
Εδώ, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ναι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στο οικονομικό ένθετο γράφει αυτά που βλέπετε, μιλώντας για JEFFRY (!!!!!!!!!!) και καταγγέλοντας, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, λίγο πολύ ως φορέα σκανδάλου (!!!) ρωτώντας τον στα ΑΓΓΛΙΚΑ (sic !), ποιές τεχνικές εταιρίες θα επωφεληθούν (!!!), ονοματίζοντας παρακάτω την ΕΛΛΑΚΤΩΡ (!!!).
Βαρύτατες "μπηχτές", οι οποίες, αν μείνουν αναπάντητες από τον κ.Παπανδρέου, μας γυρίζουν στα ίδια μονοπάτια της διαπλοκής.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη