16 Οκτ 2009

Πρόστιμο στη γυναίκα του, βάζει ο Σβαρτσενέγκερ

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν !
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, αναγκάστηκε χθες να δηλώσει ότι θα πάρει μια γρήγορη απόφαση κατά της συζύγου του, Μαρίας Σράιβερ, η οποία συνελήφθη τρεις φορές από παπαράτσι που την απαθανάτισαν να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο την ώρα που οδηγούσε, καταπατώντας τον απαγορευτικό νόμο που ψήφισε ο σύζυγός της.

Η κ. Σράιβερ, γόνος της οικογένειας-σύμβολο των ΗΠΑ, της οικογένειας των Κένεντι, φαίνεται καθαρά -σε ένα 17λεπτο βίντεο που φιγουράρει στην ιστοσελίδα των διασημοτήτων ΤΜΖ.com- τρεις φορές να καταπατά το νόμο, μιλώντας στο κινητό της την ώρα που οδηγούσε. (κάτι που γίνεται 800.000.000.000 φορές την ημέρα στην Ελλάδα και κανείς δεν ασχολείται!)
Το τελευταίο επεισόδιο έγινε την Τρίτη. Ο κ. Σβαρτσενέγκερ...
υπέγραψε πέρυσι το νόμο απαγόρευσης της χρήσης κινητού την ώρα της οδήγησης με ποινή 20 δολάρια την πρώτη φορά σύλληψης του παραβάτη και 50 δολάρια τη δεύτερη φορά αλλά και κάθε επόμενη. ''Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε για την παραβίαση του νόμου από τη σύζυγό μου,'', είπε ο κ. Σβαρτσενέγκερ στο διευθυντή της ιστοσελίδας ΤΜΖ, Χάρβις Λέβιν, και πρόσθεσε: ''Πρέπει και θα λάβω μια γρήγορη απόφαση''.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη