12 Οκτ 2009

Πρώτα ο πολίτης !

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-10-2009
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
Η Νομαρχία Λάρισας, με αφορμή καταγγελία πολίτη που δημοσιεύτηκε στο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο σύμφωνα με την οποία δεν εξυπηρετήθηκε στην έκδοση βιβλιαρίου από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας τονίζει τα ακόλουθα:

1. Εκφράζει τη λύπη της και καταθέτει τη δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό. Θεωρεί ότι ήταν ένα ατυχές περιστατικό και δεν αντιπροσωπεύει το κατά γενική ομολογία πολύ καλό επίπεδο εξυπηρέτησης του πολίτη από τις νομαρχιακές υπηρεσίες.
2. Του θέματος, επιλήφθηκε ο αρμόδιος αντινομάρχης Δημόσιας Υγείας ο οποίος κάλεσε τον Διευθυντή για εξηγήσεις και έγιναν σε πρώτη φάση αυστηρές συστάσεις.
3. Με εντολή του νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρού πραγματοποιείται αύριο Τρίτη το πρωί στις 10, σύσκεψη Διευθυντών όλων των Υπηρεσιών της Νομαρχίας με μοναδικό αντικείμενο την περαιτέρω βελτίωση της εξυπηρέτησης του πολίτη από τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας.
Η Νομαρχία Λάρισας επισημαίνει και πάλι τη μεγάλη σημασία που αποδίδει σε θέματα εξυπηρέτησης των πολιτών, τομέας για τον οποίο καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη