19 Οκτ 2009

Παπαθεμελής: Πολιτική ομοφωνία για βέτο στά Σκόπια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:Η ελληνική εξωτερική πολιτική κατελήφθη εν ύπνω τον τελευταίο καιρό. Άβουλη και άπραγη αντιπαρήλθε ανυποψίαστη την υπερκινητικότητα της Τουρκίας, αλλά και των Σκοπίων. Οι δύο κακόβουλοι γείτονες αλώνισαν κυριολεκτικά στους διαδρόμους των Βρυξελλών ερήμην της Ελλάδος με αρχινονό τον γνωστό...
για τα ανθελληνικά του αισθήματα κ. Όλι Ρεν ο οποίος αντιστάσεως μη ούσης κατάφερε να περάσει αβρόχοις ποσί τις θέσεις Τουρκίας –Σκοπίων. Είναι απίστευτο πως τα Σκόπια που το 2008 δεν πληρούσαν κανένα από τα 7 (αριθμός επτά) κριτήρια ένταξης εμφανίζονται ξαφνικά να τα πληρούν όλα!
Αυτό σημαίνει ότι εφεξής πρέπει η Ελλάδα με άσκηση veto εν ονόματι της ομοφωνίας, να εμποδίζει την ένταξη των Σκοπίων, ενώ μέχρι τώρα το έκανε ή οφείλει η ίδια η Ε.Ε. Αναφορικά με την Άγκυρα έχουν εξαπολυθεί λυτοί και δεμένοι Αμερικάνοι, Άγγλοι κ.λ.π. με την αδρή συνέργεια και πάλι του Όλι Ρεν βγάζουν ήδη λάδι την Τουρκία. Η έκθεση αποσιωπά εντελώς τις διαρκείς προσβολές της εθνικής μας κυριαρχίας αν και αναγνωρίζει ότι η Τουρκία δεν τήρησε το πρωτόκολλο της Άγκυρας, αντιπαρέρχεται την στάση της αφήνοντας την ατιμώρητη.Όπως επίσης ενώ παραδέχεται ότι δεν συμμορφώθηκε με τις προηγούμενες υποδείξεις στα 8 «παγωμένα» κεφάλαια αφήνει και πάλι το ζήτημα χωρίς κύρωση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη