17 Οκτ 2009

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν αστειεύεται, τέλος οι αδικίες

Το troktiko δημοσίευσε επιστολή-καταγγελία, πολίτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ενώ έχει 3 πτυχία πληροφορικής και εντάχθηκε στον κλάδο πληροφορικής του στρατού, μετά την αλλαγή κυβέρνησης, του είπαν να ψάξει "μέσον" για να καταταχθεί σε αυτό τον κλάδο, καθώς οι θέσεις μάλλον θα έχουν καλυφθεί από "ΠΑΣΟΚους".

Ο κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ΖΗΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! ). Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ troktiko:

Θα σας παρακαλούσαμε, για άλλη μια φορά, να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας στείλετε κάποια στοιχεία ώστε να καταστεί δυνατή η διερεύνηση της καταγγελίας που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας υπό τον τίτλο: "Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!"
Γραφείο Τύπου Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευ. Βενιζέλου



Σημ.taxalia: Υποθέτουμε λοιπόν, ότι μετά τη δημοσιοποίηση του προσωπικού ενδιαφέροντος του Υπουργού, ο καταγγέλων θα τον ενημερώσει επιτέλους και προσωπικά για να μπει ένα τέλος στην αθλιότητα του ρουσφετιού, επικυρώνοντας έτσι την εγκυρότητα της καταγγελίας του, μέσω ενός ιστολογίου.
H ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ TROKTIKO, ΛΕΕΙ:
"Ευχαριστήριο σημείωμα στον κύριο Βενιζέλο από μελλοντικό φαντάρο!"
"Διαθέτω 3 πτυχία στον τομέα της πληροφορικής και μεγάλη ερευνητική εμπειρία σε πάνω απο 15 έργα ευρωπαικού επιπέδου. 'Ερχεται η ώρα να πάω στο στρατο και ζητάω το αυτονόητο, να μπώ στο 'Ερευνας Πληροφορικής' για να μπορέσω να προσφέρω στη χώρα μου και εγώ με τις γνώσεις μου. Φυσικά και το δέχονται τον Αύγουστο (χώρις κανένα βύσμα) και μου αποστέλουν... το χαρτί κατάταξης. 'Ελα όμως που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και αναγκάζομαι για κοινωνικού λόγους να πάω το Νοέμβρη (και η κυβέρνηση αλλάζει!).Και εκεί που ετοιμαζόμουν να πάω μου έρχεται αλλαγή σώματος για να πάω στο πεζικό!!! Η απάντηση απο την στρατολογία:"Σας άλλαξαν τώρα ε; Μάλλον δεν έχετε τα προσόντα (πράγματι έχω μόνο ένα διδακτορικό-ξεφτύλα,και οι 150+ που πήραν εκεί έχουν απο 2). Δε ξέρω γιατί βέβαια σας είχανε πριν να πάτε έκει (έ μαλλον έχασα τις γνώσεις μου σε 3 μήνες). Περίεργο... Τι να κάνουμε τώρα... (ψιθυριστά τώρα) ...Δε ψάχνετε για κανένα μέσο...!!!!". 'Οπως καταλάβατε όλοι, βολεύτηκαν εκεί οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ (τώρα που δεν υπάρχουν μετατάξεις το σώμα αυτό έγινε βυσματικό).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΕ - ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη