29 Οκτ 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TaXalia"


Ήταν πραγματικά κάτι το αναπάντεχο! Χωρίς κινητοποίηση, χωρίς μηχανισμό, χωρίς πιέσεις και παρακάλια, κοντά δυόμιση χιλιάδες άνθρωποι πλημύρισαν χθες το βράδυ το χώρο μέσα και έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, για να ακούσουν και να δουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Ο κύριος Σαμαρά φανερά συγκινημένος τους ευχαρίστησε όλους και αντί για απλό χαιρετισμό και κάποια ραντεβού με πολιτικούς του φίλους που έπρεπε να κάνει σύμφωνα με το αρχικό του πρόγραμμα, εκφώνησε κανονική πολιτική ομιλία!
Μετά το τέλος της εκπληκτικής σε όγκο και παλμό συγκέντρωσης, κατορθώσαμε να πλησιάσουμε τον Αντώνη Σαμαρά και να του κάνουμε κάποιες ερωτήσεις:

Α.Σ.: Καταρχήν να ξέρετε ότι γνωρίζω καλά το μπλόγκ σας και τη σοβαρή δουλειά που κάνετε στο χώρο του διαδικτύου για την προώθηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν την πατρίδα μας και ειδικά τη Μακεδονία μας.
ΤΑΧΑΛΙΑ: Σας ευχαριστούμε και θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε πως αισθανθήκατε από τη σημερινή προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση.
Α.Σ.: Τους ευχαριστώ όλους και να ξέρετε ότι δεν ήταν προγραμματισμένο κάτι τέτοιο. Είχαμε σκοπό να πραγματοποιήσουμε κανονική προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη μετά το συνέδριο. Αυτό που έγινε σήμερα με συγκίνησε και γέμισε τις μπαταρίες μου για τη συνέχεια.
ΤΑΧΑΛΙΑ: Αλήθεια, εσείς τι αλλαγές θα κάνετε ως πρόεδρος – αν εκλεγείτε φυσικά- στην οργανωτική δομή της Νέας Δημοκρατίας;
Α.Σ.: Κοιτάξτε, οι θέσεις μου αφορούν την συνολική οργανωτική επανίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Αλλαγές παντού, εκτός από όνομα και σύμβολα.
ΤΑΧΑΛΙΑ: Ήταν συγκινητική η αναφορά σας στο όνομα του Κώστα Καραμανλή και..
Α.Σ.: Είπα απλά την αλήθεια και αυτό που πιστεύω: ο Καραμανλή θα δικαιωθεί από τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν και η ιστορία θα τον δικαιώσει.
Μόνο οι μεγάλοι ηγέτες λένε τις μεγάλες αλήθειες.
ΤΑΧΑΛΙΑ: Ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία

Σήμερα από το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην Καβάλα και το απόγευμα θα πάει στις Σέρρες.

Λεπτομέρειες από πρόσωπα και …πολιτικά πηγαδάκια, γράφτηκαν από τον παλιό ΟΝΝΕΔΙΤΗ σε προηγούμενη ανάρτηση.
(Δεν πήρε το μάτι μου αν έγραψε και για τις παρουσίες των Γκιουλέκα, Καλαφάτη, Ορφανού και άλλων)
Εγώ απλά μπορώ να σας κάνω τη σύγκριση με την ομιλία της κυρίας Μπακογιάννη στον ίδιο χώρο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, στην οποία εκδήλωση ήταν μεν γεμάτη η αίθουσα, αλλά με καθισμένους τους προσκεκλημένους και με μια περίεργη αμηχανία να σκιάζει τα πρόσωπά τους σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας της.
Ήταν περίπου επτακόσιοι άνθρωποι, μεγαλύτερου ηλικιακά ‘’τάργκετ γκρούπ’’ από εκείνου στην συγκέντρωση του Σαμαρά.
Απο τη μια μεριά η οργανωμένη κομματική μηχανή της Ντόρας Μπακογιάννη και απο την άλλη το ανοργάνωτο αλλά πανίσχυρο στη λαική βάση ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Στην ομιλία της Ντόρας ο κόσμος έφυγε νωρίς, ενώ στου Αντώνη καθόταν εκεί και περίμενε με υπομονή να τον δει και να τον χαιρετήσει...
Α και να μην ξεχάσω τη Βίκυ την Ευταξά, που το λαμπερό πρόσωπό της τα έλεγε όλα για την επιτυχία της εκδήλωσης…
Και για τους φίλους από το Κιλκίς που αναρωτιούνται, για το αν πήγε ο ‘’δικός’’ τους:
Ναι ήταν και ο Συμπιλίδης εκεί με τους φίλους του, καθώς επίσης και ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς. Τον Σάββα δεν τον πήρε το μάτι μου…

Αναστάσιος Καζαντζίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη