12 Οκτ 2009

Το "διάσημο μοντέλο" με την κόκα μας ...κούρασε

@@ Διάσημο μοντέλο, λένε, πιάστηκε για εμπόριο κόκας. Sorry, αλλά αυτοί που την χαρακτήρισαν «διάσημη» την γνώριζαν; Γιατί εγώ απ ότι έχω καταλάβει την ήξεραν μόνο όσοι ήταν στην ατζέντα της (ότι κι αυτό συνεπάγεται).
@@ Η πλάκα είναι ότι με πήρε τηλέφωνο ο κολλητός μου για να του πω ποια είναι η...

«διάσημη» που συνέλαβαν. Κι εγώ τι να του πω; Είναι μία Μαριάνα Μπερε… κάτι, ετών 32 που το 2003 βγήκε αναπληρωματική στα Πελοποννησιακά καλλιστεία; Ε και; Αλλά έτσι είναι. Τελευταίος κομπάρσος να είσαι, άμα σε πιάσουν για ναρκωτικά η βίζιτες σε μετονομάζουν σε διάσημο. Αθάνατη Ελληνική δημοσιογραφία.
@@ Ιστοσελίδα που θέλει να το παίζει ενημερωτική και αποκαλυπτική (αλλά φόρτε της είναι το trash και τα συμφωνημένα θέματα) κοκορεύεται ότι έχει τα τηλέφωνα της ατζέντας της συλληφθείσας. Και τα παρουσιάζει με… αρχικά και ιδιότητα. Sorry αλλά αν το παίζεις αποκαλυπτικός, λες αυτά που ξέρεις και δεν λες απλά ότι ξέρεις. Τσάμπα μούρη μπορεί να πουλήσει έτσι ο οποιοσδήποτε. Επιπλέον, αν υποθέσουμε ότι τα ονόματα που ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους υπάρχουν πράγματι στην ατζέντα, τότε αυτό τι σημαίνει; Ότι όποιος μιλούσε μαζί της ντε και καλά έχει κάνει κάτι το παράνομο;
@@ Ξεκίνησε και ο Όμορφος Κόσμος το πρωί. Νούμερα ακόμα δεν ξέρουμε. Υπομονή μέχρι αύριο. Αλλά με μία πρώτη γεύση οφείλω να πω –όσο κι αν πριν κάτι εβδομάδες μου φαινόταν αδιανόητο- ότι η πιο ενδιαφέρουσα πρωινή εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι οι Μπόλεκ με τον Λόλεκ, δλδ οι Καραμεροχαριτάτοι.
@@ Α ναι, στο παιχνίδι έχει μπει για τα καλά και το X-Factor. Και κάνει και νουμεράκια. Αλλά μία απορία θα την εκθέσω. Τι απέγιναν τα αστέρια του πρώτου X Factor; Ακόμα και ο νικητής (μέχρι και το όνομα του μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) δεν υπάρχει.
@@ Και τι το σπουδαίο έκαναν οι μανατζαρέοι; Που είναι τα Κόκκινα Χαλιά και Τριημιτόνιο με την καθοδήγηση του Θεοφάνους; Ή τα άλλα αστέρια του… ποιοτικού Νίκου Μουρατίδη;
@@ Αλλά να μην σας απογοητεύω όλους εσάς που μπορεί να θέλετε να πάτε στις οντισιόν. Σπάμε πολύ πλάκα.
--
http://www.panicproject.org
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη