19 Νοε 2009

30 ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΥΡΩ

ΑΡΘΡΟ TAXALIA
Αυτή είναι η είδηση της ημέρας.
Και είναι άθλια. Εξευτελιστική. Απεχθής. Εμετική για τον πολίτη. Χοντρό δούλεμα που απευθύνεται σε ηλίθιους !
Και, επειδή μας διαβάζετε στο ΠΑΣΟΚ, εξηγούμαι αμέσως και μάλιστα χοντρά, για να γίνω γρήγορα κατανοητός !
Είπατε:

Δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα αυτή τη στιγμή, γιατί πρέπει πρώτα να γίνει έλεγχος, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Γιατί υπάρχει στη χώρα προκλητικός πλούτος, που φοροδιαφεύγει, και υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες δεν σηκώνουν το φορολογικό βάρος και δεν γίνεται οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι να είναι μονίμως τα φορολογικά υποζύγια.

Εμείς γράψαμε πάνω από 100 άρθρα, με ονόματα, διευθύνσεις και στοιχεία για τη φοροδιαφυγή. Τα "χώσαμε ", χοντρά, πολύ χοντρά, στην προηγούμενη κυβέρνηση, επειδή έλεγε και έκανε ακριβώς τα ίδια με σας. Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ.

Σιχάθηκε ο ελληνικός λαός, να ακούει 35 χρόνια τώρα, τις ίδιες και τις ίδιες παπαριές.

Ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα. Νομίζετε ότι θα φοβερίσετε τους φοροφυγάδες.

Σας έχουν γραμμένους στους όρχεις του κ.Υπουργοί !

Και ξέρετε γιατί; Γιατί -όπως ξαναέγραψα, άλλες 100 φορές- είστε "χαντούμηδες". Ανίκανοι σεξουαλικά. Είστε δηλαδή, σαν αυτόν που πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα, αρχίζει τις "ερωτικές υποσχέσεις", δηλαδή "θα σε βάλω κάτω", "θα σε σκίσω"......περιμένει η κυρία, αλλά ο μαλάκας, συνεχίζει τις ...υποσχέσεις "θα βλέπεις το ταβάνι 3 μέρες", "θα πεις το Δεσπότη Παναγιώτη.."......περιμένει η κυρία να περάσει στην πράξη.....αλλά μάταια !

Αυτό ακριβώς κάνετε όλοι οι άχρηστοι πολιτικοί, 35 χρόνια τώρα.

Λόγια, λόγια, ξεκίνημα προσπάθειας και εγκατάλειψη.

Μας δώσατε έναν πίνακα, με τον οποίο καταγράφετε το εισόδημα 30 γιατρών.

Ε και;

Ξέρετε πολύ καλά, ότι ΔΕΝ θα δημοσιεύσετε ΠΟΤΕ τα ονόματά τους.

Προς τι αυτός ο γελοίος λαϊκισμός;

Αφού δεν θα δημοσιεύσετε ΠΟΤΕ ονόματα. Και ξέρετε καλά γιατί !

Γιατί ο γιατρός που θα βγάλετε το όνομά του, ευλόγως θα σας πεί "ε, τώρα, βγάλτε και τη δήλωση του Κόκκαλη, του Τριανταφυλλόπουλου, της Μενεγάκη, του Ρουβά, του ....".


Επειδή εμείς έχουμε πρόσβαση στις φορολογικές δηλώσεις, επειδή ξέρουμε τι δηλώνει κάθε Έλληνας, επειδή επαναλαμβάνετε το ίδιο γελοίο παιχνίδι των διαπιστώσεων, επειδή σας μιλήσαμε για τα 10 μεγαλύτερα μπουζουκτσίδικα της Ελλάδας, που δηλώνουν εισόδημα κάτω από 3.000 ευρώ το χρόνο, επειδή ζητήσαμε να μας εξηγήσετε, πώς ακριβώς (επαναλαμβάνω: πώς ακριβώς ;) θα κάνετε ένα κέντρο διασκέδασης να δηλώνει τα 10.000.000 ευρώ που κερδίζει το χρόνο κι όχι τις 3.000 που δηλώνει, επειδή φοβάστε να μπείτε στα βαθιά, επειδή εξηγήσαμε πολλές φορές πόσο γελοίο είναι να κάνεις απλά διαπιστώσεις και να μένεις εκεί, κλείνω με μια απλή φράση, που γράψαμε πολλές φορές.

Και με μεγάλα γράμματα, για να την εμπεδώσετε:

Οι πολιτικοί είναι για να πράττουν, όχι για να διαπιστώνουν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη