18 Νοε 2009

Απίστευτος διάλογος Χατζηνικολάου – Χρυσοχοΐδη. Άθλια μεθόδευση για φίμωση του διαδικτύου με αφορμή τη δίωξη – οπερέτα στο ΕΜΠ.


Δεν ασχοληθήκαμε καν όπως παρατηρήσατε με τη δίωξη – οπερέτα του πρύτανη και των αντιπρυτάνεων του ΕΜΠ. Είναι και αυτή ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ κράτους – παρακράτους που στοχεύει απλά στη λήψη μέτρων καταστολής και φίμωσης των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ φωνών στο διαδίκτυο και όχι των κατευθυνόμενων. Τρανή απόδειξη, η σημερινή στιχομυθία Χατζηνικολάου – Χρυσοχοΐδη στον Real FM.
Δείτε τι ειπώθηκε:

Χατζηνικολάου: Ποιά η άποψη σας για τη δίωξη του Πρύτανη και των αντιπρυτάνεων του ΕΜΠ;
Χρυσοχοΐδης: Ναι, είμαι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών αλλά πρέπει να υπάρχει υπεύθυνος για το νόμο σε κάθε BLOG, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, συκοφαντίες κλπ καθημερινά!
Προσέξτε τώρα που πάει η συζήτηση. Είδατε εσείς κάποιο blog να εκπέμπει από server του ΕΜΠ; Είδατε πόσο απλά και όμορφα γίνονται οι παρακρατικές μεθοδεύσεις;
Να διευκρινήσουμε λοιπόν ότι η περιβόητη δίωξη είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Για “παράβαση καθήκοντος”. Αντί λοιπόν για τιμωρία επέρχεται η ηρωοποίηση ως φαίνεται και από τις δηλώσεις του πρύτανη Μουτζούρη: Η δίωξη είναι πολιτική!!
Συμφωνούμε κύριε πρύτανη. Πολιτική και με ξεκάθαρη στόχευση στη φίμωση των blogs και όχι του άθλιου μαγαζιού σας που λειτουργεί με χρήματα του Ελληνικού λαού. Άλλωστε ο κύριος Χρυσοχοΐδης ήταν ξεκάθαρος: Μας ενοχλεί η συκοφαντία! Για τις κακουργηματικές πράξεις, ούτε λόγος.
Το πόσο “απυρόβλητα” είναι τα blogs, φάνηκε άλλωστε από την άμεση “εξόντωση” του Blogger “HardcoreMME” που εντοπίστηκε, οδηγήθηκε σιδεροδέσμιος και καταδικάστηκε σε χρόνο μηδέν. Γιατί; Είχε λέει απειλήσει κάποιες γνωστές περσόνες των ΜΜ”Ε”. Προτροπή σε κακουργηματική πράξη η κατηγορία. Συνελήφθει Έλληνας Blogger για απειλές (!) διαβάστε το όσοι δε γνωρίζετε την περίπτωση. Για να δείτε πως το κράτος προστατεύει τους πυλώνες του. Για να μη θυμηθούμε τη μεθόδευση για το Press-gr.
Όσο για τον ηρωϊκό και διωκόμενο κύριο Μουτζούρη, ας θυμηθούμε τι γράφαμε για κάποια τετελεσμένα κακουργήματα και τον ρόλο του κυρίου Μουτζούρη ως Τζέγκινγκς Χαν. Για να δούμε και τι σημαίνει πραγματικό κακούργημα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη