31 Δεκ 2009

10 Top Hits


Σύμφωνα με το Billboard τα 10 Top Hits, τραγούδια που κυριάρχησαν στα charts το 2009 ήταν τα εξής :

Στην κορυφή βρίσκεται το τραγούδι «Boom Boom Pow» των Black Eyed Peas, καταρρίπτοντας μάλιστα και το ρεκόρ παραμονής στην 1η θέση.

Ακολουθεί η μεγάλη “αποκάλυψη” της χρονιάς που λέγεται Lady Gaga, με διπλή είσοδο στα charts: «Poker Face» στη δεύτερη θέση, αλλά και το mega-hit «Just Dance» στην τρίτη θέση.

Στην τέταρτη θέση ξανά οι Black Eyed Peas με το «I Gotta Feeling».

Την πεντάδα κλείνει η νεαρή Taylor Swift, με το ερωτικό «Love Story».

Ακολουθεί ο dj Flo Rida με τη διασκευή της κλασικής επιτυχίας των Dead Or Alive από τα ‘80s «Right Round», ενώ στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Jason Mraz, με το «I’M Yours».

Στην όγδοη θέση φιγουράρει η κυρια που επισκευθηκε την Ελλάδα αλλα εφαγε πόρτα στην Ακρόπολη, Beyonce με το τραγούδι «Single Ladies (Put A Ring On It)» και στην ένατη θέση την ακολουθεί ο Kanye West με το «Heartless».

Τη δεκάδα κλείνει το «Gives You Hell» από το ποπ-ροκ συγκρότημα The All-American Rejects.



Όσον αφορά τώρα το γεγονός της χρονιάς που περασε, αναμφισβήτητα ήταν ο ξαφνικός θάνατος του Βασιλιά της ποπ Michael Jackson.

O σκηνοθέτης Spike Lee, μεγάλος fan του Michael Jackson, που είχε συνεργαστεί μαζί του πριν από χρόνια ,στο βιντεοκλίπ «They Don’t Care About Us» (το οποίο είχε γυριστεί εξολοκλήρου στη Βραζιλία), σκηνοθέτησε πριν λίγες εβδομάδες το βίντεο από την τελευταία επιτυχία του Michael Jackson που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του, με τον τίτλο «This Is It»,

Το συναισθηματικό που έχετε την ευκαιρία να δείτε, ακολουθεί τη ζωή του Βασιλιά της Ποπ μέσα από προσωπικές φωτογραφίες και πλάνα από την παλιά του γειτονιά στην Indiana.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη