19 Δεκ 2009

Δηλώσεις Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την απόπειρα αυτοκτονίας Ζαχόπουλου

Αθήνα 21-12-2007
M. Xρυσοχοΐδης: «Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη του κ.Καραμανλή, επιχειρείται ένας “μιντιακός” κανιβαλισμός κυρίως μέσω εφημερίδων, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να...
δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση. Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επέλεξε να δώσει μια ευκαιρία σε ένα σοβαρό άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία»
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση προς όλους «να σεβαστούν τον κ.Ζαχόπουλο, που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται. Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια.»

Επί έξη μήνες όλα τα ΜΜΕ (tv, εφημερίδες, blogs) ξέσκιζαν ανελέητα τη ζωή ενός ανθρώπου, για μια απόπειρα αυτοκτονίας, που έκανε για απολύτως προσωπικούς του λόγους. Δεν είχε τίποτε το μεμπτό η ανάθεση σε αυτόν, της θέσης του.
Σήμερα ο κ.Χρυσοχοϊδης, εξέδωσε την παραπάνω ανακοίνωση, όχι φυσικά για τον κ.Ζαχόπουλο, αλλά για τον νεαρό Διώτη.
Εμείς την παραποιήσαμε, για να γυρίσουμε το χρόνο, 2 χρόνια πίσω και να πάρουν όλοι ένα μάθημα:
Σήμερα ο Χρυσοχοϊδης ομιλεί ορθώς. Σωστά, σωστότατα. Πρέπει όλοι να δείξουμε σεβασμό στην προσωπική ιστορία του νεαρού.
Πριν δυό χρόνια όμως γιατί απολαμβάνατε το ξέσκισμα του Ζαχόπουλου; Γιατί κάνατε αντιπολίτευση πάνω σε ένα προσωπικό θέμα;
Σήμερα, ευτυχώς για την Ελλάδα, τα ΜΜΕ έκαναν γαργάρα το θέμα.
Άκρα του τάφου σιωπή. Όπως πρέπει.
Γιατί όμως όσο ήσασταν αντιπολίτευση, τα ΜΜΕ έκαναν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ζητάτε σήμερα;
Να σας πω γιατί;
Γιατί αυτό άξιζε στη Νέα Δημοκρατία των αχρήστων !!!!!!!!
δείτε και αυτό
και το πάνσοφο:
Τελικά η διαφορά της Ν.Δ από το ΠΑΣΟΚ είναι τρεις όροφοι (4ος και 7ος) καθώς και τα αντανακλαστικά (της Ν.Δ είναι σαν ναρκωμένης αγελάδας και του ΠΑΣΟΚ σαν πεινασμένης τίγρης) .
http://online-pressblog.blogspot.com/2009/12/blog-post_391.html

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη