30 Δεκ 2009

"Αν εμείς είμαστε εθνικιστές, εσείς είστε προδότες"

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Από τα αρχαία χρόνια οι πολιτικοί ήταν οι πιο διεφθαρμένοι πολίτες(ελάχιστες ήταν οι εξαιρέσεις), έτσι και τώρα βλέπουμε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και κορυφαίους υπουργούς του να μιλούν με μεγάλα λόγια για την Ελλάδα. Λένε συνεχώς «κανείς δεν δικαιούται το τίτλο του υπέρ-πατριώτη». Λένε ακόμη ότι «έχουμε δώσει σαν κόμμα μάχες για την Ελλάδα..»

Το λέμε εξ αρχής «είστε απατεώνες», ενώ μιλάτε υπέρ της Ελλάδας η στάση σας σε πράξεις είναι καθαρά ανθελληνική και προδοτική. Πριν μερικά χρόνια αναιρέσατε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες χωρίς να ήταν στην προεκλογική σας ατζέντα. Τώρα μέσα στις πρώτες 100 μέρες, την ώρα που ο ελληνικός λαός είναι πνιγμένος στα οικονομικά του προβλήματα, αφαιρέσατε το «εθνικής» από το υπουργείο Παιδείας, καταργήσατε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, τοποθετήσατε ολόκληρο επιτελείο ανθελλήνων στο υπουργεί Παιδείας, ακούγεται ότι ακόμη και στο στράτευμα και στην αστυνομία, όπως και στα υπουργεία, ότι υπάρχει διωγμός ανθρώπων με πατριωτικές θέσεις, ετοιμάζεσθε να δώσετε ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς(πρωτοφανές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εκεί δίνουν υπηκοότητα όχι ιθαγένεια). Με λίγα λόγια χτυπάτε την Ελλάδα στο πολιτισμό της, στη παιδεία, στη θρησκεία, στο DNA, στην κουλτούρα, στα ήθη και τα έθιμα. Προκαλείται τεράστια διαφθορά στο τόπο με τον τρόπο που κυβερνάτε. Έχετε μάθει τον ελληνικό λαό να ψηφίζει με βάση το ρουσφέτι. Γιατί τα κάνετε όλα αυτά; Δεν είναι δυνατόν να είναι δικά σας σχέδια. Ακολουθάτε τα σχέδια των Σιωνιστικών κέντρων. Κάποτε υπήρξε ένας Φαλμεράϋερ (εβραϊκής καταγωγής), ο οποίος έλεγε:

«.Η Ελληνική φυλή έχει τελείως εξολοθρευθεί από την Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά, το μεγαλείο του πνεύματος, η απλότητα των συνηθειών, η καλλιτεχνική δημιουργία, οι αθλητικοί αγώνες, οι πόλεις, τα χωριά, το μεγαλείο των μνημείων και των αρχαίων ναών, ακόμα και το όνομα του λαού, έχουν εξαφανισθεί από την Ελλάδα.»


Αυτά τα λόγια όμως τα πιστεύουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Και αυτά τα στελέχη επιλέξατε να διοικούν τη χώρα. Και τα επιλέξατε όχι για την ικανότητα τους, τα επιλέξατε ακριβώς γιατί πιστεύουν αυτές τις απόψεις, όπως ο κ. Πάγκαλος.


Αυτές οι απόψεις πέρασαν στην συνέχεια σε πανεπιστημιακούς καθηγητές, σε καθηγητές μέσης εκπαίδευσης και σε δασκάλους και νηπιαγωγούς. Φέρατε μέσα μετανάστες και ετοιμάζεσθε να προσαρμόσετε τα ελληνόπουλα στα ήθη και τα έθιμα των μεταναστών. Όποιος αντιστέκεται τον ονομάζετε «ρατσιστή» «ξενοφοβικό και συνωμοσιολόγο». Μπορούμε να σας αντιγυρίσουμε ότι είστε «προδότες» ανθέλληνες «συνωμότες».



Συνεχίζει ο Φαλμεράϋερ και εσείς το απολαμβάνετε σαν ανθέλληνες που είστε:


«.Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μία τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε έως την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοποννήσου μία νέα φυλή συγγενή προς την μεγάλη φυλή των Σλάβων. Οι Σκυθές-Σλάβοι, οι Ιλλυριοί-Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους λαοί, είναι εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Έλληνες. Ένας λαός με σλαβικά χαρακτηριστικά , τοξοειδείς βλεφαρίδες και σκληρά χαρακτηριστικά Αλβανών βοσκών του βουνού, που φυσικά δεν προέρχεται από το αίμα του Νάρκισσου, του Αλκιβιάδη και του Αντίνοου. Μόνο μία δυνατή ρομαντική φαντασία μπορεί να ονειρεύεται ακόμα μία αναγέννηση των αρχαίων Ελλήνων... Ένα διπλό στρώμα από ερείπια και ο βόρβορος δύο νέων και διαφορετικών λαών σκεπάζει τους τάφους των αρχαίων Ελλήνων. Τα αθάνατα έργα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και μερικά ερείπια, που βρίσκονται στην Ελλάδα, αποτελούν τώρα την μόνη απόδειξη πως πριν από πολλά χρόνια υπήρχε ένας λαός σαν τους Έλληνες..»


Αφού είδατε ότι οι γενετικές έρευνες απέδειξαν ότι οι σημερινοί Έλληνες έχουν το ίδιο «αίμα» με τους αρχαίους Έλληνες και αυτό αποδείχθηκε και από την εξέταση των οστών των τύμβων που στείλατε στην Αμερική επί Σημίτη, οπότε 400 χρόνια σκλαβιάς δεν εξόντωσαν τον ελληνισμό, ξεκινήσατε μια νέα προσπάθεια εξόντωσης του ελληνισμού. Είναι απόλαυση για εσάς να ακούτε την κ. Δραγώνα και τον κ. Πάγκαλο να λένε «.είναι αστείο να ισχυρίζεται κάποιος ότι είναι Έλληνας.»

Συνεχίζει ο Φαλμεράϋερ:


".Εδώ βρίσκεται το μυστικό της νίκης της ημισελήνου πάνω στο χριστιανισμό της Ανατολής. Ο Έλληνας είχε ξεχάσει τελείως την πολεμική τέχνη. Και ο αγροίκος Τούρκος, όταν ξεσπάθωσε να κατακτήσει την κληρονομιά των Παλαιολόγων και των Κομνηνών, βρήκε μπροστά του έναν τρέμοντα, αλλά ελπίζοντα σε μια από θαύμα σωτηρία φοβισμένο αντίπαλο.. Στο πέρασμα του χρόνου τα πράγματα είχαν αλλάξει τόσο πολύ, που οι εγγονοί των αρχαίων εκείνων ανδρών, οι οποίοι κάποτε στις Πλαταιές και στη Σαλαμίνα διαπληκτίζονταν ποιοι θα πρωτοπολεμήσουν για την ελευθερία του ανθρώπινου γένους, τώρα είχαν καταντήσει να πιστεύουν ότι θα σπιλωθούν αν έπιαναν τα όπλα για να επιδιώξουν να υπερασπιστούν μ' αυτά την πατρίδα ενάντια στους βαρβάρους."



Εδώ όμως κάνει λάθος ο κ. Φαλμεράϋερ. Ο ελληνισμός θα ξανά αναστηθεί και θα καθαρίσει την ανθρωπότητα από τους προδότες και όλα τα αποβράσματα που διαφθείρουν την ανθρωπότητα.



Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη μυστική επιχείρηση που προσπαθεί να επιβάλει την άποψη ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε ελληνικές ρίζες, η Νίκη της Σαμοθράκης ήταν μαύρη, η θεά Αθηνά ήταν μαύρη, η εθνικότητα του βασιλιά Πύρρου ήταν αλβανική και ότι σήμερα οι Έλληνες είναι Τούρκοι ­. Όλα τα προηγούμενα δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε εθνικιστική παράνοια. Είναι τα «έργα και οι μέρες» των δύο μεγάλων κομμάτων που διοικούν την χώρα. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τα δύο αριστερά κόμματα τα οποία είναι «μηδενικά» και σε απόψεις και σε δράση.


Η συγγραφέας Jane Pofahl στο βιβλίο της «Ancient Civilizations: Greece» ­ που είναι σχολικό βιβλίο και κυκλοφορεί παντού στην Αμερική ­, όπου γράφει ότι «Ο Μέγας Αλέξανδρος, το πιο γνωστό πρόσωπο από την αρχαία Ελλάδα, δεν ήταν καθόλου από την Ελλάδα. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν από τη Μακεδονία, μια χώρα βορειοανατολικά της Ελλάδας, η οποία σήμερα είναι γνωστή ως Βουλγαρία».

Περιμένετε ρε Έλληνες αυτοί που διοικούν την Ελλάδα να διαμαρτυρηθούν στην Αμερική για αυτό το βιβλίο; Όχι βέβαια! Αυτό που θα κάνουν είναι να δώσουν συγχαρητήρια στην κυρία αυτή και όταν δωθεί η ευκαιρία θα το μεταφράσουν στα ελληνικά για να διδαχθεί και στα ελληνικά σχολεία. Η΄ το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ κάποια στιγμή θα το κάνουν.

Ένα είναι το συμπέρασμα. Ο ελληνισμός πρέπει να επαναστατήσει ενάντια στους εγχώριους κατακτητές, ενάντια στους προδότες. Πρέπει να βρεθεί νέος Κολοκοτρώνης, νέος Καραϊσκάκης, νέος Καποδιστρίας.

Και θα βρεθεί.

Δ.Παπαδημητρίου
Αναγνώστης dpapadim300@hotmail.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη