12 Ιαν 2010

Νέα ειδικότητα σε Δημόσιο ΙΕΚ: Bar tender !

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας (σ.σ. taxalia: κάνουν πολύ καλή δουλειά!) συνεχίζει την προσπάθεια για σύνδεση με την αγορά εργασίας καλύπτοντας τον ...

τομέα των Υπηρεσιών με μια ειδικότητα που στην Ελλάδα είθισται να διδάσκεται μόνο επί τω έργω και χωρίς καμία πρακτική και θεωρητική κατάρτιση.

Πλέον παρέχουμε στο δυναμικό μας για το Εαρινό Εξάμηνο 2010 για πρώτη φορά μια ειδικότητα που αφορά ένα πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων.

Νέες και νέοι που ήδη το σκούν ως βασική ή και δευτερεύουσα εργασία αλλά επιθυμούν να καταρτιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο ώστε με το πέρας των σπουδών να έχουν γνώσεις και δεξιότητες όχι απλώς bartender, αλλά και του επιχειρείν στο χώρο αυτό.

Επαγγελματισμός σε ένα επάγγελμα που λίγο πολύ το έχουν ασκήσει ή το έχουν γνωρίσει όλοι οι νέοι.

Ακεραιτότητα στις αποκτούμενες επαγγελματικές δεξιότητες ιδιαίτερα σε ένα χώρο όπου ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Bartender απουσιάζει.


Καλύπτουμε αυτή την ανάγκη λοιπόν και καλούμε νέες και νέους που είτε έχουν την ιδιότητα αυτή είτε σκέφτονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο της διασκέδασης και της αναψυχής να εγγραφούν στο Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας.


Εγγράφονται όλοι οι Απόφοιτοι Λυκείου (Γενικού και Επαγγελαματικού Τύπου)


Εγγραφές από έως 09:00 π.μ. έως 18:00. μμ



Τηλ. Επικοινωνίας 23840-28241, 23840-28242, 23840-24928
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη