28 Ιαν 2010

Το ροζ βιντεο της Αλεξανδράτου και ο Μουρατίδης σε βιντεο

Τι ψάχνουν οι Έλληνες στο ιντερνετ; Το spread των ομολόγων; Όχι! Ψάχνουν μανιωδώς το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου (ασήμαντο είναι μην τρελλαίνεστε) και το gay video με τον Μουρατίδη του x-factor (που δεν είναι καθόλου σοκαριστικό, αλλά τεχνη).

Η ερώτηση είναι:

"μα δε χορταίνουν οι Έλληνες, με τα πικάντικα θεματα". Και η απάντηση απλή: ΟΧΙ !
Aπόδειξη; Αυτό το άρθρο θα είναι πρώτο σε αναγνωσιμότητα σε λίγο.

Γράφει σχετικά το blog politiki protasi:

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των σοκαριστικών video με πρωταγωνιστή το Νίκο Μουρατίδη σε πολλά sites και blogs θέλω να αναφερθώ σε κάτι που είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους μας.

Στη δύναμη του Internet και των blogs ειδικότερα.

Ο Νίκος Μουρατίδης πρόσφατα με δημόσιες δηλώσεις του στράφηκε εναντίον μιας άλλης "περίπτωσης" των media, το Νίκο Καρβέλα. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι δεν τον αποδέχεται ως καλλιτέχνη καθώς όπως είπε είναι ο στιχουργός των γνωστών τραγουδιών που παίζονταν στα...

"Παρατράγουδα" της Πάνια.
Μετά τα συγκεκριμένα video τι έχει να πει ο Νίκος Μουρατίδης, αλλά και ο κάθε Μουρατίδης που νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει τον κάθε ένα με δηλώσεις και ισχυρισμούς, ενώ ο ίδιος έχει κάνει τρεις φορές χειρότερα;

Πολλοί φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει πως ζούμε στην εποχή της πληροφορίας που διακινείται με ταχύτατους ρυθμούς.
Πολλοί φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ότι στη σημερινή εποχή "ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου".

Δεν είναι φυσικά μόνο ο Μουρατίδης. Είναι και πολλοί ακόμα από τα media αλλά και την πολιτική.

Το μεγαλύτερο πλήγμα σήμερα για όλους αυτούς είναι ότι οι πράξεις και παραλείψεις τους έχουν καταγραφεί και επομένως γίνονται γνωστές σε όλους, μέσω Internet και blogs αφού τα ΜΜΕ συνειδητά τις περισσότερες φορές σιωπούν επιδεικτικά.

Τα ΜΜΕ έχουν χάσει ήδη την πρωτοκαθεδρία στην ενημέρωση του πολίτη. Αυτό τους ενοχλεί και τους πονάει. Υπό την προϋπόθεση ότι δε θα αλώσουν το χώρο των blogs (που νομίζω ότι θα το κάνουν) αυτό είναι που μας χαροποιεί ως bloggers.

Νίκο Μουρατίδη και οι υπόλοιποι σαν κι αυτόν. Συμμαζευτείτε γιατί δε σας παίρνει να λέτε πια ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι. Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε.
http://politikiprotasi.blogspot.com/2010/01/internet-blogs.html
διαβάστε σχετικά: Ο Μουρατίδης απάντησε επιτέλους για τα φιλμάκια που είναι γυναίκα
O Μουρατίδης σε gay βίντεο του Τροκτικο
Το ροζ sex video της Τζούλιας Αλεξανδράτου
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη