8 Ιαν 2010

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Πραγματικά οργίζομαι όλες αυτές τις ημέρες όταν οι «αξιότιμοι κύριοι» εταίροι (;) μας Γερμανοί μιλάνε για την κρίση στην Ελλάδα και ότι δεν θα μας χαρίσουνε τίποτα...

και ότι μας χάρισανε πολλά και όλα τα σχετικά.
Αυτό βέβαια δεν μας δίνει άφεση αμαρτιών για όση κακοδιαχείριση κάναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν άκουσα όμως από κανέναν: πολιτικούς, ιστολόγια* κλπ να κάνουμε μια ελάχιστη αναφορά για τις γερμανικές αποζημιώσεις που ζητάει η χώρα μας. Αυτοί που μας έκλεψαν ένα τεράστιο κομμάτι από τον χρυσό της Ελλάδας. Αυτοί που δολοφόνησαν τόσους Έλληνες – Ελληνίδες πολύτιμο εργατικό δυναμικό της χώρας. Αυτοί που κατέστρεψαν όλες σχεδόν τις υποδομές της χώρας (γέφυρες, σιδηρόδρομους, οδικά δίκτυα, αεροδρόμια κλπ). Αυτοί που εξαθλίωσαν χιλιάδες Ελλήνων και κλονίστηκε σοβαρά η υγεία τους. Αυτοί που κατέκλεψαν τα μουσεία μας και έβγαλαν όλους τους θησαυρούς στο εξωτερικό. Αυτοί που κατέστρεψαν όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας.

Τι ακόμα να προλάβω να πω για αυτούς που τώρα το παίζουνε ακόμα μια φορά τιμωροί και Δάσκαλοι της χώρας μας. Αυτοί ειδικά δεν δικαιούνται να ομιλούν. Μετρηθήκανε, ζυγιστήκανε και βρεθήκανε λίγοι.

Ένας αναγνώστης που θέλετε αποστέλνω και το όνομά μου

σχόλιο taxalia: Όχι φίλε, δεν χρειάζεται το όνομά σου, αλλά αδικείς και εμάς και άλλα blogs, που κάναμε δεκάδες άρθρα για αυτά που λες! Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία... Δεκάδες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη