15 Ιαν 2010

Δίκη Ντουζόν Ζαμίτ: Φταίει ο νεαρός που δεν πέθανε γρήγορα!

Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΖΟΝ ΖΑΜΙΤ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ. Θα σας εξηγήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να υπενθυμίσουμε, ότι την ίδια μέρα, έγιναν δύο δολοφονίες. Η άλλη ήταν της δασκάλας, στη Σαντορίνη, από τον ψυχοπαθή σύζυγό της, ο οποίος την αποκεφάλισε και περιέφερε το κεφάλι της, ο οποίος....
καταδικάστηκε τον προηγούμενο μήνα σε ισόβια και 36 χρόνια φυλακή (εδώ). Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, παρά το γεγονός ότι ήταν σαλταρισμένος. Παρακολουθείστε με προσοχή, ποια θα είναι η ποινή του δολοφόνου του Ντουζόν (ο οποίος του έλιωσε το κεφάλι με μπουνιές).
Όπως ξέρετε, στο taxalia, θεωρούμε κορυφαίο ζήτημα δημοκρατίας τη δίκη για τον θάνατο του Ζαμίτ Ντουζόν. Ξελαρυγγιστήκαμε. Κάναμε εκατοντάδες άρθρα.
Ξέρουμε τι πάει να γίνει, εξαιτίας της ιδιότητας του δολοφόνου. Σας είπαμε από πρόπερσι το καλοκαίρι ότι δεν θα το ξεχάσουμε. Και το θυμίζουμε παντού, επειδή ξέρουμε το μεγάλο ζόρι που έχουν οι δικαστές να καταδικάσουν όπως πρέπει τον συγκεκριμένο φονιά. Υπάρχει λόγος που γράφουμε και ξαναγράφουμε και ξαναγράφουμε.
Πριν λίγο, ο συνήγορος του φονιά είπε:
Κακώς λέει υπάρχει κατηγορία για ανθρωποκτονία, μιας και οι γονείς δωρίσαν τα όργανα του παιδιού... πριν αυτό πεθάνει!
Τι να πει κανείς!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη