25 Ιαν 2010

Αίσχος! Η κακούργα Ελληνική κοινωνία, ευθύνεται για την αύξηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην…

…Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες!
Άλλη μία αποκάλυψη από τη συνέταιρο της κυρίας Δραγώνα που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το Next Top Model αφού ως γνωστόν το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής.
“Δεν είμασταν ρατσιστές. Μας έκαναν ρατσιστές τα... κυρήγματα μίσους στα Ελληνικά βιβλία της τετάρτης δημοτικού” Δήλωσαν οι Αγγλοαμερικάνοι αντισημίτες μετά την βαρύγδουπη παρέμβαση της κυρίας Φραγκουδάκη.

Απολαύστε:
Σε άρθρο της στα Νέα η κ. Άννα Φραγκουδάκη, γνωστή και από τη συνεργασία της και την από κοινού συγγραφή βιβλίων με τη Θάλεια Δραγώνα, κηρύσσει ένοχη την κακούργα την ελληνική κοινωνία για τους εμπρησμούς στην Συναγωγή των Χανίων γράφοντας τα ακόλουθα βαθυστόχαστα:

#Τη νύχτα 15 Ιανουαρίου, «άγνωστοι» δράστες καταστρέφουν με εμπρησμό ένα ιστορικό κόσμημα των Χανίων, τη Συναγωγή Ετς Χαΐμ, και μέρος των αρχείων της. Όμως λίγες μέρες νωρίτερα (6/1), είχαν κάνει άλλο εμπρησμό με λιγότερες καταστροφές. Πώς και δεν υπάρχουν ύποπτοι; Πώς μπόρεσε να ξαναγίνει; Πώς δεν πάρθηκαν μέτρα; Γιατί δεν φυλαγόταν η Συναγωγή τη νύχτα της 15ης;

#Είναι και άλλα τα βαριά ερωτήματα. Η Συναγωγή αναστηλώθηκε το 1998, χάρη στο Ταμείο Παγκόσμιων Μνημείων. Πόσο σχετίζονται οι αποτρόπαιες πράξεις με αντιλήψεις της ευρύτερης κοινωνίας, όταν π.χ. ο έως το 2006 νομάρχης Χανίων, του Συνασπισμού (!), είχε έντονα αντιταχθεί στην επαναλειτουργία της Συναγωγής, ενώ σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στην πόλη (4.4.02) είχε ονομάσει την κυβέρνηση του Ισραήλ «τα κτήνη του Τελ-Αβίβ»;

#Σε όλη τη χώρα κυκλοφορούν τις νύχτες «άγνωστοι» φορείς της πιο ακραίας μισαλλοδοξίας, κραδαίνουν ναζιστικά σύμβολα της σφαγής, βεβηλώνουν τάφους και καταστρέφουν ιερά μνημεία. Έχουμε όλοι ανεξαιρέτως μεγάλη ευθύνη, γιατί παραμένουν «άγνωστοι». Έχουν οι τηρητές των νόμων μεγάλη ευθύνη που παραμένοντας άγνωστοι ξαναγυρίζουν την άλλη νύχτα. Έχουν όλοι οι θεσμοί του κράτους ευθύνη.

#Οι ακραίες αυτές μειοψηφίες δεν είναι εξωγήινοι, είναι προϊόντα της κοινωνίας μας. Η κοινή γνώμη, τα ΜΜΕ, οι θεσμοί δεν αποτρέπουν αυτά τα εγκλήματα. Αθωώνεται Μάρτιο 2009 στο Εφετείο ο συγγραφέας (Κ. Πλεύρης) βιβλίου με αποκρουστικά περιεχόμενα, μολονότι όχι μόνο καλλιεργούν μίσος, αλλά ρητά προτρέπουν στη βία και το έγκλημα. Και ενώ αθωώνεται ο κατηγορούμενος για προτροπή σε έγκλημα, το πιο απίστευτο και απειλητικό για την κοινωνία είναι ότι το δικαστήριο διώκει τους μάρτυρες κατηγορίας!

#Όχι, δεν είναι εξωγήινοι. Οι θεσμοί, τα ΜΜΕ, εμείς όλοι τους επιτρέπουμε να βγαίνουν τις νύχτες να χαράζουν αγκυλωτούς σταυρούς, να καταστρέφουν κειμήλια της ιστορίας, να κάνουν σε μιάμιση εβδομάδα δύο εμπρησμούς στη Συναγωγή των Χανίων. Εμείς ευθυνόμαστε, εμείς δεν ακούμε τις νύχτες κανέναν θόρυβο, εμείς δεν ξέρουμε ποιοι είναι, εμείς δεν μαθαίνουμε τι κάνουν, εμείς όλοι είμαστε με τη σιωπή οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων.

Συμπέρασμα: η κ. Φραγκουδάκη δεν ασχολείται με την επικαιρότητα. Βιάστηκε να κατηγορήσει τους Έλληνες. Γράφει ότι δεν υπάρχουν καν ύποπτοι ενώ η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από χθες!

Αν γυρίσουμε την κουβέντα στα νούμερα, που όλοι σέβονται, θα διαπιστώσουμε ότι η κακούργα η ελληνική κοινωνία ευθύνεται μόνο κατά 20% για τους εμπρησμούς της Συναγωγής στα Χανιά. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξιχνίασε τους εμπρησμούς και ανακάλυψε ότι οι φυσικοί αυτουργοί είναι ένας Αμερικάνος και ένας Άγγλος. Συνεργοί ήταν ακόμα ένας Γιάνκης ένας Τόμμης και ένας ντόπιος Κρητικός. Δικαιούμαστε λοιπόν βάσει των στατιστικών να ισχυριστούμε ότι οι βασικά υπεύθυνες κοινωνίες για τους εγκληματικούς εμπρησμούς είναι η Αγγλική και η Αμερικάνικη κοινωνία.

Έχει πολύ πλάκα πώς η πραγματικότητα βρίσκει τρόπο να διασύρει μερικούς εξυπνάκηδες. Ακολουθεί η ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

“Κατόπιν μεθοδευμένης και συντονισμένης προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και βιντεοσκοπικού υλικού, προέκυψε ότι ο δράστης ο οποίος την 01:15 της 05/01/2010 εισήλθε στον αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής και προκάλεσε πυρκαγιά σε εξωτερική σκάλα αυτής προκαλώντας φθορές και υλικές ζημιές είναι ένας (1) άνδρας Πολίτης ΗΠΑ, ο οποίος αναζητείται.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ανωτέρω τόπο και χρόνο δύο (2) άνδρες Υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ένας (1) άνδρας ημεδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν και ένας (1) άνδρας Πολίτης ΗΠΑ, ο οποίος αναζητείται, ήταν συνεργοί του ανωτέρω δράστη και ανέμεναν αυτόν εξωτερικά εποπτεύοντας το χώρο.

Επιπρόσθετα την 04:00 της 16/01/2010 ο ένας από τους προαναφερόμενους συλληφθέντες, πολίτης Ηνωμένου Βασιλείου εισήλθε από παραπλεύρως ευρισκόμενο θερινό κατάστημα, το οποίο δε λειτουργούσε, σε αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής και αφού παραβίασε θύρα πρώτου ορόφου αυτής, προκάλεσε πυρκαγιά σε διώροφο κτίσμα με ενδιάμεσο ξύλινο πάτωμα με αποτέλεσμα την καταστροφή μέρους του αρχείου και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού προκαλώντας παράλληλα φθορές, ενώ οι υπόλοιποι προαναφερόμενοι δράστες επιτηρούσαν το χώρο. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση”.

Εν κατακλείδι, οφείλουμε να συγχαρούμε την εφημερίδα τα Νέα που δημοσίευσε το άρθρο της Φραγκουδάκη, παρόλο που οι εξελίξεις το κατέστησαν ανεπίκαιρο, με σκοπό ίσως, να καταδείξουν την προπέτειά της.

Χθες απόγευμα βγήκε η ανακοίνωση από το υπουργείο Προ-Πό για τους δράστες των εμπρησμών και από το μεσημέρι ήταν γνωστές οι εθνικότητές τους. Είχαν όλο το χρόνο τα Νέα να αποσύρουν την “παρέμβαση” της κυρίας αλλά -πολύ ορθά- δεν το έπραξαν.

ΥΓ: Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι δράστες και συνεργοί επηρεάστηκαν από τα ελληνικά κανάλια και προέβησαν σ’ αυτή την αθλιότητα; Μήπως διαβάζουν τα βιβλία του Πλεύρη; Ο Έλληνας δράστης πιθανότατα επηρεάστηκε. Οι Αγγλοαμερικάνοι όμως;

πηγές

Για την εγγυημένη ενημέρωση σας!


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη