13 Ιαν 2010

Κοπή βασιλόπιτας φίλων Ατόμων με Αναπηρία

Παρουσία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και της Εντεταλμένης Συμβούλου της Διεύθυνσης Πολιτισμού σε θέματα νεολαίας Χριστίνας Κελεσίδου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του εθελοντικού προγράμματος με τίτλο «Θες να γίνουμε φίλοι;» για Άτομα με Αναπηρία, το...

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010, και ώρα 11:00 π.μ. στο “finger food bar- restaurant Omilos” (Μ. Αλεξάνδρου 12, Όρμος ΙΟΘ, Ν. Παραλία), με την ευγενική προσφορά της επιχείρησης.

Στο εθελοντικό πρόγραμμα «Θες να γίνουμε φίλοι;», που διοργανώνει το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης, λαμβάνουν μέρος 35 παιδιά που διαβιούν στο Οικοτροφείο του Ινστιτούτου και εθελοντές. Οι εθελοντές είναι απόφοιτοι και κάτοχοι μεταπτυχιακών διπλωμάτων σχολών παιδαγωγικού χαρακτήρα, οι οποίοι παρακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ισότιμη Συμμετοχή των ΑμεΑ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», που υλοποιείται από την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Α.Π.Θ. και επιβλέπει η Παιδίατρος και καθηγήτρια Κοινωνικής Ιατρικής του ΑΠΘ κα Φαχαντίδου- Τσιλιγκίρογλου Άννα.

Η επόμενη δράση του εθελοντικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11:00 π.μ., όπου τα παιδιά του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης θα επισκεφθούν με τους εθελοντές το Πάρκο Δεινοσαύρων και το Μουσείο Μαμούθ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με την ευγενική χορηγία του πολυχώρου Nouvelle.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη