13 Ιαν 2010

Τουρκικη εταιρία αναβαθμίζει τα αεροδρόμια τις ΠΓΔΜ


Στη φωτο: Αεροδρόμιο των Σκοπίων
Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, η πολυαναμενόμενη νέα κατασκευή των πολιτικών αεροδρομίων της ΠΓΔΜ αναμένεται να αρχίσει τον Μάρτιο, ενώ η κατασκευή νέου αερολιμένα του φορτίου θα πρέπει να περιμένουν αρκετά χρόνια, ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ο υπουργός.
Οδηγώντας τα αεροδρόμια της Τουρκίας φορέα TAV, η οποία επιλέχθηκε για να κάνει τα έργα, θα αρχίσει την κατασκευή του νέου...
τερματικού σταθμού επιβατών, την επέκταση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο των Σκοπίων και της Οχρίδας αναδιοργανώσουμε αεροδρόμιο.

Η έναρξη της κατασκευής του νέου αερολιμένα του φορτίου κοντά στην κεντρική πόλη της Macedonian Στιπ, αρχικά προγραμματισμένη για τον Μάρτιο, καθώς, θα πρέπει να περιμένουμε για "πολλά χρόνια", προκειμένου για "ορισμένες μετρήσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα που πρέπει να ληφθούν," ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρουέφσκι είπε.
TAV Holding ήταν ο μόνος νικητής και αγωνιζόμενος για την προσφορά αεροδρόμιο τον Σεπτέμβριο του 2008. Η εταιρεία συμφώνησε να επενδύσει περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ στην πΓΔΜ.

Σύμφωνα με τους αρχικούς όρους, TAV ήταν να αρχίσει η δημιουργία, αμέσως. Η εταιρεία είχε δύο χρόνια από την ίδρυσή της, για να επεκτείνει τις ικανότητες και τον εκσυγχρονισμό των δύο αεροδρομίων της πολιτικής πριν από την έναρξη της λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με αυτούς τους όρους, TAV υποχρεούται επίσης για την κατασκευή του λιμένα φορτίου τριετή περίοδο. Το αεροδρόμιο είχε ως στόχο την ενίσχυση της Μακεδονίας φρούτων και λαχανικών από τις εξαγωγές που προσφέρει μια γρήγορη διαδρομή για τα νωπά προϊόντα στην ευρωπαϊκή και άλλες αγορές.

Alfa TV πράξεις νομικούς εμπειρογνώμονες να λέει ότι η παράλληλη κατασκευή του αεροδρομίου του φορτίου ήταν ο λόγος που απέτρεπε πολλές σοβαρούς επενδυτές από την υποβολή προσφορών για το διαγωνισμό 2008, επειδή δεν είδε την επιχείρηση ως κερδοφόρα.

Όμως, ο πρωθυπουργός επιμένει ότι όλα πάνε καλά, είναι πάνω του σκάφους και νομικά.

"Όλα είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και στο βαθμό που δεν ξέρω τίποτα στη σύμβαση έχει αλλάξει για την ανακούφιση από TAV από κτίριο που αεροδρόμιο", δήλωσε.

Επικαλούμενη οικονομικές δυσκολίες που προκαλούνται από την παγκόσμια οικονομική κρίση, TAV πέρυσι ζήτησε και πήρε δύο αναβολές από την ημερομηνία έναρξης κτίριο. Η κυβέρνηση έθεσε την έναρξη του Μαρτίου ως την τελευταία προθεσμία.

TAV Holding θα αρχίσει να θέσουν τις βάσεις στα Σκόπια και Οχρίδα στις 2 Μαρτίου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μουσταφά Σάνη Σενέρ αναφέρθηκε, όπως λέει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν. Saner δεν είπε τίποτα σχετικά με το αεροδρόμιο του φορτίου.

TAV χτίστηκε και λειτουργεί το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη και έχει επίσης ένα ρόλο στα αεροδρόμια στο Ισραήλ, τη Γεωργία, και την Τυνησία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην κατασκευή αεροδρομίου στην Αίγυπτο και το Κατάρ, καθώς και.

Η εταιρεία είπε ότι σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των επιβατών που χρησιμοποιούν τα δύο αεροδρόμια Macedonian τη στιγμή που θα αναλάβει τη διαχείρισή τους.
balkaninsight
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη