6 Ιαν 2010

e-republic, Ο Νέος Κόσμος!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Tr3LoS
Ένα διαδικτυακό παιχνίδι, τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα! Ένα παιχνίδι γεωπολιτικής στρατηγικής στο οποίο μπορείς να κατακτήσεις πολλάκαι να αλλάξεις την ιστορία του κόσμου μέσα από τις ενέργειες σου!
Το παιχνίδι αυτό ονομάζεται eRepublik και είναι ένας εικονικός κόσμος.Μπορείς να γίνεις...

βουλευτής, μάνατζερ μιας εταιρίας ή ακόμα και μιας αλυσίδας εταιριών, όπως και να πολεμήσεις για την πατρίδα σου, να γίνεις αρθογράφος καινα είσαι ιδιοκτήτης μίας εφημερίδας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Το παιχνίδι βασίζεταιστην στρατηγική και έτσι οι σωστές αποφάσεις είναι αυτές που μετράνε. Κάθε χώρα προσπαθεί για το καλύτερο και η Ελλάδα μέχρι στιγμής βρίσκετε σε πάρα πολύ καλή θέση!

Η κόντρα με τους Τούρκους όμως μέσα στο eRepublik δεν μπορεί να εξαλειφθεί! ΗΕλλάδα (eGreece) βρισκότανυπό την σκλαβιά των Τούρκων στα κατεχόμενα ελληνικά εδάφη για μήνες αλλά το πνεύματων στρατιωτών μας και η θέληση για ανάπτυξη και ελευθερία δεν χάθηκε! Πριν από6 περίπου μήνες ελευθερώθηκε ολόκληρη η Ελλάδα αλλά τώρα μας επιτίθενται ξανά, αναζητώνταςτα πλούσια κοιτάσματα σιδηρού που κατέχει η Κεντρική Ελλάδα! Γι'αυτό λοιπών αναζητάμεπολίτες να μπούνε και να ενταχθούν σε αυτή την υπέροχη κοινωνία που χτίζεται ολοένακαι περισσότερο καθημερινά!

Δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε παρά να πατήσετε στη παρακάτωδιεύθυνση για να γίνετε πολίτης τις εικονικής Ελλάδας μας και να χαράξουμε μαζίμια νέα πορεία!

Που ξέρεις? Μια μέρα μπορεί εσύ να γίνεις ο Πρωθυπουργός τηςΧώρας!

http://www.erepublik.com/en/referrer/Tr3LoS

s.s.taxalia: Προσοχή στον εθισμό. Όχι μόνο κομπιούτερ πιτσιρίκο, έτσι;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη