25 Φεβ 2010

Ο ΚΕΜΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ


Αυτό καλό είναι να το διαβάσουν τα διάφορα γιουσουφάκια του νεοοθωμανισμού στην Ελλάδα και να διοργανώσουν κάποια αντίστοιχη εκδήλωση για τους Πομάκους της χώρας μας, αντί να ασχολούνται με την εκτύπωση των λόγων του φασίστα Κεμάλ.
Όπως μας πληροφόρησαν λοιπόν οι φίλοι μας Έλληνες Πομάκοι, στην Τουρκία, οι Πομάκοι άρχισαν να οργανώνονται και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, την ώρα μάλιστα που η τουρκική κοινωνία τους αντιμετωπίζει ως ΞΕΝΟΥΣ. Πάρα πολλές οικογένειες Πομάκων, αποφεύγουν να παντρέψουν τα παιδιά τους με Τούρκους, ενώ ο ίδιος ο Ερντογκάν έχει ξεχωρίσει τους Πομάκους στις 'ΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ' και τους τοποθετεί κοντά στους Κούρδους και τους Αρμένιους κ.α. Στις 23 Ιανουαρίου του 2010 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί Συνάντηση Πομακικού Πολιτισμού και Τέχνης στην Κωνσταντινούπολη. Η εκδήλωση είχε διαφημιστεί στο διαδίκτυο, γεγονός που ξεσήκωσε το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...

και τους γνωστούς συλλόγους των μουσουλμάνων απο την Ελληνική Θράκη που ζουν στην Κωνσταντινούπολη. Μέλη αυτών των συλλόγων είναι πολλοί παραστρατιωτικοί, απόστρατοι αξιωματικοί και άλλα τέτοια 'λουλούδια' του Κεμαλικού φασισμού. Η υπόθεση Εργκένεκον επιβεβαίωσε οτι ακόμα και δολοφονίες σχετίζονται μαζί τους. Επικεφαλής των συλλόγων είναι ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, ο οποίος και πρωτοστατεί κατά καιρούς σε επιθέσεις εναντίον του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Η 'ένδοξη' νεολαία του εν λόγω συλλόγου με επικαφαλής τον πρώην πρόεδρο ΣΕΛΑΧΑΤΙΝ ΓΙΛΝΤΙΖ, προπηλάκισε όσους επεδίωξαν να συμμετάσχουν στην Πομακική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη και ουσιαστικά την ματαίωσαν. Στη συνέχεια πανηγυρίζοντας για την πράξη τους, εξέδωσαν ανακοίνωση για να ενημερώσουν τους πάντες οτι Ο ΕΧΘΡΟΣ - ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ- ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησαν με την ένδειξη ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ και το οποίο με μεγάλη ικανοποίηση δημοσίευσαν οι τουρκόφωνες εφημερίδες της Ελληνικής Θράκης, αναφέρουν μεταξύ άλλων ' χάρη στις προσπάθειες των δυτικοθρακιωτών νέων και του πρώην προέδρου μας η εκδήλωση ματαιώθηκε...οι προβοκάτορες πιάστηκαν επ αυτοφώρω. Η κοινωνία μας έχει τη δύναμη να αποτρέπει τέτοιες διασπαστικές κινήσεις...Ευχαριστούμε θερμά τους νέους δυτικοθρακιώτες και το πρώην πρόεδρο ΣΕΛΑΧΑΤΙΝ ΓΙΛΝΤΙΖ...' Η τουρκική βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Αυτά καταγγέλουν οι Πομάκοι. Λέτε ο κύριος Κωστόπουλος, ο μέγας ερευνητής και απο τους ηγέτες των νεοταξιτών, να ...φωνάξει ή να γράψει κάτι στον εκλεκτό ΙΟ για τον κεμαλικό ρατσισμό των γειτόνων μας και να υπερασπιστεί τους Πομάκους; Λέτε ο αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ...ΔΗΜΗΤΡΑΣ να εκδόσει κάποιο ...ΨΗΦΙΣΜΑ συμπαράστασης;

Πηγή είδησης: Εφημ. ΖΑΓΑΛΙΣΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη