17 Φεβ 2010

Βορειοηπειρώτης ο νεκρός στον Βύρωνα

FROM: NORTH EPIRUS NEWS AGENCY ATHENS
Βορειοηπειρώτης είναι ο άτυχος που σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης της αστυνομίας στην περιοχή του Βύρωνα. Ο Νικόλαος Τότης του Γιάννη και της Κλεοπάτρας καταγόταν από την Άρτα Αυλώνος και ήταν κάτοχος ταυτότητας Ομογενούς. Ήταν παντρεμένος και... πατέρας ενός ανήλικου παιδιού μόλις δύο μηνών.

Δυστυχώς με λύπη μας διαπιστώνουμε το λάθος από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια να τον αποκαλούν Αλβανό και αυτό είτε λόγω άγνοιας είτε επειδή προσπαθούν να εξισώσουν το θύμα με τους θύτες. Αν συμβαίνει το πρώτο είναι η συνήθης επιπολαιότητα των δημοσιογράφων, όμως πολύ φοβούμαστε ότι συμβαίνει το δεύτερο και τα κανάλια αντί να ενημερώνουν κάνουν προπαγάνδα θέλοντας να μετριάσουν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, η οποία σαφώς είναι κατά των Αλβανών κακοποιών, λέγοντας ότι και το θύμα είναι Αλβανός. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε αυτό που συμβαίνει συνήθως δηλαδή οι Βορειοηπειρώτες είναι τα θύματα και οι Αλβανοί οι θύτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστή εφοπλιστική οικογένεια πρόκειται να αναλάβει την προστασία της γυναίκας και του ανήλικου παιδιού του θύματος.

Το nenanews εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους φίλους και συγγενείς του θύματος.

Αν συμβαίνει το πρώτο είναι η συνήθης επιπολαιότητα των δημοσογράφων, όμως πολύ φοβούμαστε ότι συμβαίνει το δεύτερο. Τα μέσα σκοπίμως θέλουν να εξισώσουν το θύμα και τους θύτες ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως συμβαίνει το αντίθετο ο ι Βορειοηπειρώτες είναι τα θύματα και οι Αλβανοί οι θύτες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη