23 Μαρ 2010

Αποτελέσματα της συνάντησης Χρυσοχοϊδη με κατοίκους Αγ.Παντελεήμονα

Μετά τις συγκέντρωσεις μας στις Πλατείες Αμερικής στις 24.02.2010 & Αγίου Παντελεήμονα & Αττικής στις 06.03.2010 εκπρόσωποι της Κίνησης πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων & των Επιτροπών Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα - Πλατείας Αττικής γίναμε δεκτοί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου είχαμε την ευκαιρία να...

αναπτύξουμε & να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για τη διαμόρφωση λύσεων εγκληματικής πολιτικής στο 6ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες περιέχονται αναλυτικά στις κατωτέρω εισηγήσεις:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ 6ου διαμερίσματος ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Προς τον Κο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Κατ’αρχήν ευχαριστούμε για την δυνατότητα επικοινωνίας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της περιοχής μας.
Σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας και περιμένουμε την θετική ανταπόκρισή σας.

1) Να αλλάξει ο τρόπος χρήσης της πλατείας Αμερικής και του καταληφθέντος πάρκου στη γωνία Πατησίων και Κύπρου που σήμερα είναι μια χοάνη υποδοχής χιλιάδων Ασιατών, Αφρικανών που τα θεωρούν σημεία αναφοράς τους και τις βραδινές ώρες γίνονται απροσπέλαστα από τις Ελληνικές οικογένειες. Ζητούμε να αναβαθμιστούν οι κοινόχρηστοι χώροι μας & να υπάρξει εκκένωση των καταληφθέντων δημοσίων χώρων του 6ου διαμερίσματος όπου υποθάλπονται αναρχικοί, λαθρομετανάστες & τοξικομανείς & χρησιμοποιούνται ως χώροι εμπορίας ναρκωτικών & ορμητήρια επιθέσεων εναντίον πολιτών, όπως το πάρκο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης μας (η κατάληψη δημοσίου κτιρίου είναι πλημμέλημα & διώκεται αυτεπαγγέλτως: το πάρκο ανήκει στο Δήμο Αθηναίων, η Βίλα Αμαλίας στην Αχαρνών 80 & Χέυδεν στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων & η Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πολυτεχνείο & την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών)

2) Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση την εμφάνιση μερικών πεζών αστυνομικών περιπολιών στις πλατείες μας, αλλά δυστυχώς οι περιπολίες αυτές δεν υπάρχουν μετά τις 21.00 το βράδυ και δεν είναι αρκετές για να αλλάξουν την παραπάνω κατάσταση, και ακόμη σας αναφέρουμε ότι γίνεται δυστυχώς δεκτό από το αστυνομικό σώμα, το να ανάβουν φωτιές στο Πάρκο Κύπρου και Πατησίων για τις οποίες έχουμε καλέσει την Άμεση Δράση χωρίς όμως οι φωτιές να σβήνουν! Η δε αναποτελεσματικότητα τους αποδεικνύεται & από τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας το 2009 σε σχέση με το 2008 (αύξηση διαρρήξεων 13%, ληστειών γενικώς 43,6%, ληστειών τραπεζών 41,8%, σεξουαλικής εκμετάλλευσης 62% & εκβιασμών 60%) Στο τέλος του πεζόδρομου της οδού Λευκωσίας γίνεται η συγκέντρωση όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας για την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών όλων των μεταναστών της περιοχής, υπάρχει δίπλα το περίπτερο και ο τηλεφωνικός θάλαμος και όλα τα τειχάκια της περιοχής μας αποτελούν στέκια δεκάδων Αφρικανών. Zητούμε την ενίσχυση αυτών των αστυνομικών δυνάμεων, ζητούμε τους αστυνομικούς της γειτονιάς, ιδίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

3) Η περιοχή μας πια είναι ένα γκέτο Αφρικανών και Πακιστανών, τα Ελληνικά καταστήματα έχουν κλείσει και τώρα τα έχουν ενοικιάσει Αφρικανοί που πίσω από τις δήθεν νόμιμες ταμπέλες τους κρύβονται τις περισσότερες φορές τα ναρκωτικά και η πορνεία. Ζητούμε τον έλεγχο νομιμότητας αυτών των καταστημάτων, τον έλεγχο των ημιυπόγειων όπου δυστυχώς οι συμπολίτες μας αλλάζοντας την χρήση τους από αποθήκες σε διαμερίσματα τα παραχωρούν στους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους με κατά κεφαλή ενοίκιο, χωρίς να τηρούνται οι όροι της καλής δημόσιας υγείας, και είναι αμφίβολο αν αυτά τα ενοίκια δηλώνονται σαν εισόδημα στην Εφορία. Επίσης είναι απορία μας εάν επιτρέπεται η ενοικίαση διαμερισμάτων σε λαθρομετανάστες που δεν έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, και δεν έχουν κάπου δηλωθεί!!!

4) Η πορνεία δεκάδων υγειονομικά ανέλεγκτων Αφρικανίδων στην οδό Πατησίων και στους κάθετους δρόμους της προσβάλλει την αξιοπρέπειά μας, τον πολιτισμό μας και τη θέα του Παρθενώνα μας που δυστυχώς «γελοιοποιείται» από πολλούς τώρα τελευταία αφού εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες δεν περιφρουρούμε τους θησαυρούς μας!!. Ζητούμε τη διάλυση αυτής της τραγικής εικόνας, την περιφρούρηση αυτής της λεωφόρου μας που οδηγεί στην Ακρόπολη, που μπορεί να γίνει ένας από τους πιο όμορφους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, μαζί με την οδό Αχαρνών, την οδό Αγίου Μελετίου κλπ.

5) Ζητούμε την κατάργηση των παράνομων και μυστικών χώρων συγκέντρωσης στα υπόγεια των πολυκατοικιών μας για λατρευτικούς σκοπούς.
6) Ζητούμε την αναβάθμιση των πολιτιστικών στοιχείων του 6ου διαμερίσματος του δήμου Αθηναίων, έχουν κλείσει θέατρα, πνευματικοί χώροι, γιατί όλη η περιοχή αποτελεί χώρο παράνομης και επικίνδυνης καθημερινότητας και αποκλείει την προσέλευση πολιτών από άλλες περιοχές! Κανείς δεν πλησιάζει πια τις τριτοκοσμικές γειτονιές μας!!

7) Ζητούμε τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης της Δημοτικής αγοράς Κυψέλης και την αξιοποίηση της από το Δήμο. Το συγκεκριμένο κτίριο, αν & ανήκει στο Δήμο Αθηναίων, δεν αξιοποιείται από αυτόν σύμφωνα με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά έχει καταληφθεί πραξικοπηματικά από άτομα που κινούνται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, που το χρησιμοποιούν για να προπηλακίζουν δήθεν για ρατσισμό τους Έλληνες πολίτες του 6ου τρομοκρατώντας τους την στιγμή που ουδείς μπορεί να έχει πρόσβαση & χρήση του δημόσιου χώρου χωρίς την έγκριση τους & κάνοντας παράλληλα εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών (σε 3 μόνο εξορμήσεις της Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν 20 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών & έγινε κατάσχεση ηρωίνης, κοκαϊνης, κάνναβης κλπ.)

8) Ζητούμε την απογραφή όλων των μεταναστών του 6ου διαμερίσματος, με δήλωση της μόνιμης κατοικίας τους και τον καταμερισμό τους τόσο στα λοιπά διαμερίσματα του Δήμου όσο & σε όλους τους δήμους του λεκανοπεδίου ισομερώς. Στα πλαίσια της αυξημένης νεανικής παραβατικότητας από συμμορίες αλλοδαπών μαθητών στα σχολεία μας, όπου οι Έλληνες μαθητές αποτελούν μειοψηφία, απαιτείται η συνεργασία του Υπουργείου σας με το ΥΠΕΠΘ για την εφαρμογή παλαιότερης υπόσχεσης του τελευταίου, που ποτέ δεν υλοποιήθηκε με ποσόστωση αλλοδαπών στα σχολεία (μέγιστο ποσοστό 30%) για να επανέλθει η προτεραία ήρεμη κατάσταση.

9) Ζητούμε να απαλλαγεί η κεντρική μας λεωφόρος Πατησίων από το υπαίθριο, μόνιμο καθημερινό παζάρι, κάκιστης αισθητικής από εκατοντάδες προκλητικούς Αφρικανούς και Ασιάτες που αφορολόγητοι δρουν ανενόχλητοι!!. Και εις βάρος των φορολογούμενων επαγγελματιών!!. Tο παζάρι τους αυτό, να μεταφερθεί για μια φορά την εβδομάδα σε ελεγχόμενες περιοχές όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου! (Π.χ. περιμετρικά γηπέδων, αλάνες κ.λ.π.) Απαιτείται να ενισχυθούν οι μικτές περιπολίες δημοτικής αστυνομίας & ΕΛΑΣ & η σύλληψη των λαθρομεταναστών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

10) Επιθυμούμε να ζήσουμε ειρηνικά με τους τίμιους, εργατικούς και νοικοκύρηδες μετανάστες, και με όλα τα παραπάνω ζητούμε και τη δική τους καλύτερη ζωή, βρίσκοντας εκείνοι και εμείς τουλάχιστον τα αυτονόητα για μια αξιοπρεπή ζωή!!.

Επειδή δυστυχώς ζούμε μια φρικτή πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει εάν δεν την ζήσει ,αν δεν νοιώσει στο πετσί του ότι η περιουσία του καταστράφηκε παντελώς, αν τα παιδιά του δεν μεγαλώνουν σε μια τριτοκοσμική ατμόσφαιρα επικίνδυνη και αποκρουστική!!!, Ζ Η Τ Ο Υ Μ Ε την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας, την περιβαλλοντική και πολιτιστική αναβάθμιση του 6ου διαμερίσματος!!!! και την απογκετοποίησή του!!! (Έκθεση της Νομαρχίας Αθηνών επιβεβαιώνει την ύπαρξη εκατοντάδων κτιρίων στο Δήμο όπου συσσωρεύονται εκατοντάδες λαθρομετανάστες & αποτελούν βόμβα για τη δημόσια υγεία τη στιγμή που ένας από τους λόγους για την παραμονή αλλοδαπού σε μια ξένη χώρα είναι να μην πάσχει από λοιμώδεις, μεταδοτικές ή παρασιτικές ασθένειες, οι οποίες επιβάλλουν τη λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως η φυματίωση, που παρουσιάζει έξαρση στη χώρα μας λόγω της λαθρομετανάστευσης & για τις οποίες δε λαμβάνετε κανένα μέτρο ούτε πραγματοποιείτε απελάσεις για την προστασία της υγείας του ελληνικού πληθυσμού)

Eυχαριστούμε για τη δυνατότητα τοποθέτησής μας στο θέμα της καθημερινής ζωής μας στις γειτονιές μας που έχουμε χάσει, εξαιτίας της πλήρους αδιαφορίας των κυβερνώντων μας.

Με εκτίμηση

Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ – ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

-Άμεση απομάκρυνση των Ασιατών αλλοδαπών από την ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ περιοχή μας , για την αποσυμφόρηση της , ώστε να επιστρέψει στους «φυσιολογικούς» -βάσει Συντάγματος- ρυθμούς και την αναβάθμιση της αγοράς.

Η αλλοίωση της γειτονιάς που αφγανοπακιστανοσομαλοκρατείται, έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας, της πορνείας και της διακίνησης ναρκωτικών και το κλείσιμο εκατοντάδων ελληνικών επιχειρήσεων και αντικατάσταση τους από μαγαζιά δικά τους.
Οι συνθήκες υγιεινής είναι αποκρουστικές μιας και οι 40 αλλοδαποί που στοιβάζονται σε κάθε διαμέρισμα εκτονώνουν τις ανάγκες τους έξω στους δρόμους.
Αποτέλεσμα : κάτοικοι φοβούνται να περπατήσουν στην γειτονία όταν βραδιάζει και κυκλοφορούν μόνο επειδή είναι αναγκασμένοι να συνοδεύουν τα παιδιά τους παντού.
Σε ολόκληρους δρόμους δεν υπάρχει ούτε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαγαζί με αποτέλεσμα η περιοχή να έχει καταληφθεί από ξένους ΚΑΙ ΜΟΝΟ .
Η αδιαφορία σας ,οι ανόητοι παλικαρισμοί σας , η μεθοδευμένη απουσία και κατασυκοφάντηση των προσπαθειών μας τόσο από μέρους σας όσο και από πλευράς Δήμου Αθηναίων επιτρέπει σε αυτήν την κατάσταση να γιγαντώνεται και οι υπαίτιοι παραβάτες να αποθρασύνονται, με ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές.

Δεκάρα δεν δίνετε για όλους τους παράνομους λαθρομετανάστες που παράνομα πουλάνε πράγματα για τα οποία ούτε ΦΠΑ πληρώνουν , ούτε εισφορές δίνουν , και που ότι εισπράττουν φεύγει ανεξέλεγκτα και αφορολόγητα στο εξωτερικό, αλλά που επωφελούνται της δωρεάν νοσηλείας και περίθαλψης στα νοσοκομεία που εμείς πληρώνουμε και της φοίτησης των παιδιών τους στα δημόσια σχολεία που πάλι εμείς πληρώνουμε.
Αυτήν την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για την οποία αναγκαστικά πληρώνουμε και εκβιαστικά χρυσοπληρώνουμε στα φροντιστήρια ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ, αφού κατά δήλωση του προέδρου της ΟΛΜΕ (που δεν τη χρειαζόμαστε γιατί την διαπιστώνουμε ιδίοις όμασι) το 80% στα Ελληνικά Δημόσια Σχολεία είναι αλλοδαπά παιδιά. Και όπως οφείλετε να γνωρίζετε το σχολείο δεν μαθαίνει μόνο γράμματα στα παιδιά , αλλά ήθη, έθιμα, παροιμίες παραδόσεις, αγωγή του πολίτη, αρχές και αξίες, νίκες και αγώνες του Ελληνικού λαού. Και λέμε του Ελληνικού λαού γιατί Έλληνες είμαστε και στην Ελλάδα ζούμε - αν δεν κάνουμε λάθος.

-Ποσόστωση στις γειτονιές και στα σχολεία και απομάκρυνση του απαιτούμενου αριθμού αλλοδαπών από τις γειτονιές για την επαναφορά της ανεκτής (όσο γίνεται) λειτουργίας της κάθε τοπικής κοινωνίας. (ζωντανό παράδειγμα ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου που έχει ξεχωριστά σχολεία για τους Έλληνες και ξεχωριστά για τους αλλοδαπούς).

-Έλεγχος σε όλα τα "δήθεν " μπακάλικα και τηλεφωνεία και internet cafe, για την άδεια λειτουργία τους και τον ουσιαστικό λόγο λειτουργίας τους , που βλέπουμε όλοι οι γείτονες τους αλλοδαπούς να μπαίνουν μέσα και να κατευθύνονται ΟΛΟΙ στο υπόγειο , των μαγαζιών και που μόνο εσείς και οι περιπολίες σας δεν το βλέπετε(?) δεν σας ενδιαφέρει(?).

-Κλείσιμο του κτιρίου της Κατάληψης της Βίλας Αμαλίας στην οδό Χέυδεν στην Πλατεία Βικτορίας.
Ένα παράνομο άβατο-άσυλο της περιοχής μας των ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ , που με τη δική σας ανοχή και άδεια , ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ τρομοκρατεί και εκβιάζει όλους του επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής απειλώντας μας κάθε φορά που τολμάμε να υψώσουμε την φωνή μας και να διαμαρτυρηθούμε.

Ανύπαρκτες Κοινωνικές υποδομές, όπως:
-Πνευματικό Κέντρο
-ΚΑΠΗ
-Γιατρός της γειτονιάς.

Κύριε Υπουργέ
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι είστε σε πλήρη αναντιστοιχία με την Κοινωνία .
Με την υπερφίαλη αλλά αναποτελεσματική συμπεριφορά σας και με τις άδικες, άτοπες και υβριστικές δηλώσεις σας , όχι μόνο δεν συμβάλλετε στην λύση του προβλήματος των περιοχών γύρω από το Κέντρο της Αθήνας , αλλά τουναντίον πυροδοτείτε έναν πόλεμο με λάθος αντίπαλο.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Αντί λοιπόν να αναλώνεστε σε συναντήσεις με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και των αντιρατσιστικών οργανώσεων που αντιπροσωπεύουν το 3% του πληθυσμού της Χώρας πανελλαδικά και το 0,5% στην ΑΤΤΙΚΉ , θα ήταν πιο συνετό, σοφό και δίκαιο να συναντήσετε τους κατοίκους των πολύπαθων περιοχών και ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ (που δεν το πιστεύουμε ) να διαπιστώσετε με μια βόλτα, μόνος σας, την εφιαλτική κατάσταση που επικρατεί, χωρίς συνοδεία κε Υπουργέ όπως όλοι εμείς οι πολίτες που σας ψηφίζουμε και που μας αγνοείτε, μας λοιδορείτε και μας χαρακτηρίζετε ακροδεξιούς.

Και όπως λέει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός , όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ – ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη