16 Μαρ 2010

Κύριε Δρούτσα θα το ανεχτείτε αυτό?



http://www.maknews.com/forum/general-discussions/drucas-we-negotiate-only-for-name-t18999.html
Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε.
Είναι το φόρουμ του maknews μια ιστοσελίδα, των "Μακεδόνων" της διασποράς, που εκ πρώτης όψεως μοιάζει με πόρταλ ειδήσεων και δημοσίευσης άρθρων εντούτοις αφιερώνει τον περισσότερο χώρο και χρόνο του σε ανθελληνική προπαγάνδα. Αυτοπροβάλλεται ως αντιεθνικιστικό μα κατά τη γνώμη μου είναι το αντίθετο. Θεωρείται σοβαρό αν και προσωπικά δεν καταλαβαίνω το γιατί.
Η εν λόγω ιστοσελίδα προβάλλεται στην ιστοσελίδα του Ουράνιου Τόξου και κάποιες "κακές" γλώσσες λένε πως η ιστοσελίδα του Ο.Τ. φιλοξενείται στο σέρβερ του maknews κι ότι επίσης γενικά το Ο.Τ. χρηματοδοτείται από τον ιδιοκτήτη της εν λόγω ιστοσελίδας.
Εγώ στη θέση σας, κύριε Δρούτσα θα το έπαιρνα προσωπικά, εάν δεχόμουνα τέτοια προσβολή και θα ασκούσα ποινική δίωξη.
Και μιά λεπτομέρεια. Ο γράφων το συγκεκριμμένο σχόλιο που θίγει τη μητέρα σας δεν είναι κάποιος από τις χιλιάδες κουφιοκέφαλους - εγγεγραμμένους στο φόρουμ, αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του, ο οποίος ονομάζεται Ljube Uzunovski κάτοικος Toronto Καναδά.
Δε χρειάζεται να μ' ευχαριστείτε. Την προσβολή προς τη μητέρα σας την εκλαμβάνω και ως προσβολή προς εμένα και προς κάθε Έλληνα.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη