3 Μαρ 2010

Oι αλήθειες του δημοσιογράφου του Ριζοσπάστη που ενόχλησαν τον Χατζηνικολάου

Αντί για οποιοδήποτε σχολιασμό της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ παραθέτουμε μια ρήση του ναζιστή και υπαρχηγού του Χίτλερ, Χέρμαν Γκέρινγκ. (Ηταν διοικητής της πολεμικής αεροπορίας Λουφτβάφε και καταδικάστηκε σαν εγκληματίας πολέμου για να καταλήξει αυτόχειρας):


«Εύκολα μπορείς να φέρεις βόλτα έναν λαό. Φτάνει μονάχα να του πεις ότι κινδυνεύει η χώρα και να καταγγείλεις όποιον διαφωνεί πως δεν είναι πατριώτης και πως εκθέτει τη χώρα σε κίνδυνο».
Ε, αυτό το ναζιστικό δόγμα δεν πρέπει να περάσει. Γιατί δεν κινδυνεύει καμιά «χώρα» από χρεωκοπία, όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου. Από χρεωκοπία κινδυνεύει ο λαός με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους επικυρίαρχους της Ε.Ε. Και την οικονομική κρίση πρέπει να την πληρώσουν αυτoί που την δημιούργησαν. Οι πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό και όχι να φορτωθούν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του εργαζόμενου λαού για να εξακολουθούν να συσσωρεύουν αστρονομικά κέρδη μια χούφτα καπιταλιστών.
Δυο αλήθειες του Μπογιόπουλου παραλίγο να προκαλέσουν εγκεφαλικό στον Χατζηνικολάου που είδε τα επίλεκτα μέλη της αστικής τάξης που υπερασπίζεται, να μπαίνουν στο στόχαστρο.


ΑΠΟ ΤΟ BLOG "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη