8 Απρ 2010

Θεσσαλονίκη: πρώτη επιλογή των μαθητικών εκδρομών το 2010


Σχετικά με την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε πρώτη επιλογή των μαθητικών εκδρομών, ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Είμαι πολύ χαρούμενος που η νεολαία μας δίνει “ψήφο εμπιστοσύνης” στη Θεσσαλονίκη για τις σχολικές εκδρομές. Είμαι δε ιδιαίτερα περήφανος που και φέτος, παρά την τεράστια οικονομική κρίση, η Θεσσαλονίκη είναι πρώτη στις επιλογές των μαθητών για τις πολυήμερες σχολικές εκδρομές, ξεπερνώντας όχι μόνο τους προορισμούς του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού (Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία).

Η πρωτιά που χαρίζουν οι μαθητές στην πόλη μας δεν είναι τυχαία. Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι προσπάθειες της Νομαρχίας μας για την τουριστική ανάδειξη του νομού κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Από την πλευρά μας, πριν από λίγο καιρό, καλέσαμε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές να προγραμματίσουν τις εκδρομές τους στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία. Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή τους.

Οι μαθητές μας δίνουν το παράδειγμα να μείνουμε Ελλάδα και το καλοκαίρι, να χαρούμε τις ομορφιές του τόπου μας. Τα νιάτα μας δείχνουν το δρόμο. Πρέπει και εμείς ως πολίτες να επιλέξουμε Ελλάδα για τις διακοπές μας, να στηρίξουμε τον τουρισμό μας και να τονώσουμε την τοπική οικονομία σε μια δύσκολη εποχή. Αρκεί και οι επιχειρηματίες του τουρισμού να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές για τους Έλληνες επισκέπτες».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη