24 Απρ 2010

Γουστάρω να μας σκίσει το ΔΝΤ ! Ψώνια και κομματόσκυλα !

Σχόλιο αναγνώστη σε προηγούμενη ανάρτηση, που αξίζει να το διαβάσετε :
"Αυτή χώρα δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί δεν αλλάζουμε εμείς. Ακόμη και τώρα φαγώνεστε ποιος φταίει πιο πολύ, όχι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, όχι η ΝΔ του Μητσοτάκη (που παρεπιπτόντως λίγοι αναφέρονται στο Δρακουμέλ αποστάτη), όχι το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, όχι η ΝΔ του Καραμανλή.
Μπορείτε ρε να καταλάβετε ότι όλοι ήταν λιγότερο ή περισσότερο ανίκανοι?
Μπορείτε να καταλάβετε ότι όλοι φταίμε γιατί όλοι συμμετείχαμε με τον ένα ή τον άλλο...

τρόπο σ'αυτό το φαύλο κύκλο.
Τους ψηφίσαμε ή δεν τους ψηφίσαμε εμείς όλους? Τους ξαναψηφίσαμε μήπως?
Μπήκε κανείς φυλακή μήπως?
Τη μίζα, το φακελάκι, το γρηγορόσημο τα χουμε δώσει όλοι ή όχι?
Πήρατε όλοι κάποιον γνωστό βουλευτή να ζητήσετε εξυπηρέτηση μικρή ή μεγάλη ή όχι?
Σέβόμστε κανέναν στη καθημερινότητά μας? Στους δρόμους βρίζουμε, κορνάρουμε, μπαίνουμε μπροστά από τους άλλους που περιμένουν στην ουρά στο φανάρι, προσπερνάμε από δεξιά, καθόμαστε αριστερά και πάμε σαν κυρίες. Λουφάρουμε στη δουλειά, όλοι είμαστε αφεντικά, όλοι είμαστε πρόεδροι,ειδικοί, τα ξέρουμε όλα.
Όλοι θα θέλαμε να μπουμε στο δημόσιο να το ξύσουμε ώσπου να ματώσει.
Όλοι θέλουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια να γίνουν γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, χάθηκαν οι τεχνικοί? Και όλοι είναι εν δυνάμει άνεργοι
Όλοι θέλουμε το νεόδμητο ιδιόκτητο σπιτάκι μας με 250-300.000€ με δάνειο μιας ολόκληρης ζωής 800-1.200€/μήνα δόση, με κουζίνα, χλίδα, γρανίτες κλπ, μπάνιο τζακούζι, σαλόνι τζάκακι
Όλοι γουστάρουμε τη καινούργια αμαξάρα τη Cayenne, τη Χ5,τη Μερσεντες, καλύτερη από του γείτονα με δάνειο βέβαια και το σκατό παξιμάδι για τη μόστρα.
Όλοι τα μαρκέ τα ρουχαλάκια τα rolex, τα ρολογάκια, τις Luis Vuitton τσαντούλες, τα Burbery κτλ και γενικά το ψωνιστάν και την επίδειξη.
θα παντρευτούμε στο Island, ή στο Χ κτήμα με catering και μπουφέ και βιολιά και μετρ και show 100-150€/άτομο, με κουστουμάκι Armani και νυφικό Pronovias και δε ξέρω γω.
Θα πάμε ταξίδι τους μέλιτος στο Las Vegas, στο Dubai, στο Μαρίκιο ή στις Μαλδίβες φυσικά.
Θα γεννήσουμε στο ΙΑΣΩ βέβαια με 10.000€ τη γέννα.
Θα πάμε στα μπουζούκια 200€ τη φιάλη και θα πετάξουμε και καμιά δεκαριά παρτέρια λουλούδια στο πάτωμα να τα πατήσει ο ατάλαντος καραγκιόζης.
Θα πιούμε το φρέντο μας στη παραλία με 6€, θα πάμε στο κυριλέ εστιατοριάκι μας 50€/άτομο να φάμε τα φιλετάκια μας και το ψαράκι μας 50€/κιλό.
Θα πάρουμε το καινούργιο το κινητάκι το IPhone 3G 32gb 700€ και του χρόνου το καινούργιο. Τη τηλεόραση τη 40άρα-50άρα τη LED 100Hz βέβαια και τώρα βουρ για τη 3d

Αφού είμαστε όλοι ψώνια ρε, θύματα.
Μπορείτε να καταλάβετε ότι αν δεν αλλάξουμε όλοι νοοτροπία, δεν θα αλλάξει τίποτε σ'αυτή τη χώρα?

Γουστάρω ΔΝΤ και ΕΕ να μας σκίσουνε ρε. Να μάθετε πως βγαίνει το χρήμα με ιδρώτα ΨΩΝΙΑ του ΚΕΡΑΤΑ και ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ."

Mike
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη