20 Απρ 2010

"Να παραιτηθεί ο Ψωμιάδης"

Την παραίτηση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, ζητά η Οικολογική Αλληλεγγύη, εξαιτίας της επίθεσης -όπως καταγγέλουν- κατά των νομαρχιακών συμβούλων Γ. Μπίκου και Μ. Σπυριδάκη.
Φτάνει πια με την απαξίωση των θεσμών!
Στις εκλογές του 2006 κατεβήκαμε ως υποψήφιοι/ες στην Οικολογία Αλληλεγγύη γιατί θέλαμε να καταθέσουμε την αγωνία μας και το όραμα μας για το μέλλον της Θεσσαλονίκης.
Όποιος ήταν σήμερα στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου θα διαπίστωνε ότι...
η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από την ευαισθησία μας. Είμαστε μέλη σε ένα νομαρχιακό συμβούλιο στο οποίο η κριτική, η κατάθεση απόψεων και προτάσεων εκλαμβάνεται σαν επίθεση και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο νομάρχης ανέλαβε να επιλύσει τα προβλήματα με αυτοδικία, ύβρεις και επιθέσεις κατά νομαρχιακών συμβούλων. Καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις, γιατί αν μη τι άλλο δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων, πολιτικού πολιτισμού και αλληλοσεβασμού.
Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Όσοι ασκούν εξουσία πρέπει να είναι έτοιμοι και για καλοπροαίρετη κριτική και για κακοπροαίρετη. Για τη δεύτερη υπάρχει ο ποινικός κώδικας. Ο κ. Ψωμιάδης εάν δεν μπορεί να ανέχεται την κριτική, ας παραιτηθεί! Φτάνει πιά!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη