10 Απρ 2010

Ααα, αυτοί της ΟΝΝΕΔ είναι για πολλές μπάτσες!


Εδώ και ένα μήνα γινόμασταν δέκτες επίμονων (και συνεπώς πολύ κουραστικών e-mails, από διάφορους που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν ομάδες και φατρίες στην ΟΝΝΕΔ).
Επειδή ήταν πολύ ενοχλητικοί, βάλαμε φίλτρο αυτόματης διαγραφής. Όμως κάθε μέρα ξεπηδούν καινούριοι λογαριασμοί e-mail. Φιλτράρουμε συνεχώς ώστε να μη φτάνουν καν, αλλά αυτοί εκεί! Κάθε μέρα και 100 καινούρια e-mails από...
καινούριους λογαριασμούς.
Κι όλα αυτά γιατί;
Γιατί, μας λέγανε, στο taxalia, προβάλλετε μόνο τον έναν υποψήφιο (κάτι που δεν ισχύει) και δεν μας αφήνετε να σχολιάσουμε. Επειδή δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα, είπα να το κάνω χθες, παρουσιάζονας απολύτως ισότιμα (δείτε εικόνα) απόψεις και θέσεις ΚΑΙ των τριών παιδιών και με ορθάνοιχτα τα σχόλια.
Πέρασε ένα εικοσιτετράωρο και στις συγκεκριμένες αναρτήσεις, δεν έβαλαν ούτε ένα σχόλιο !!!
Μέχρι τώρα γκρίνιαζαν "δεν μας αφήνετε να σχολιάσουμε" (πράγματι το έκανε σε μερικές αναρτήσεις ο Καζαντζιδης), αλλά όταν ο taxalia, άνοιξε τα σχόλια, δεν σχολίασε κανείς!
Πράγμα που δείχνει ότι τα "παιδάκια" που γκρίνιαζαν στα χιλιάδες προηγούμενα e-mails, ήθελαν απλά να αναδημοσιεύσουμε ό,τι μας πασσάρανε, λες και είμαστε υποχρεωμένοι ή είμαστε υπηρέτες τους!
Για την ιστορία:
και για τους ανόητους, που λένε "δεν λέτε τίποτε για τον Χατζή (λες και το ξέρουμε το παιδί και έχουμε κάτι μαζί του!), γράψτε Χατζής στη γραμμή αναζήτησης και δείτε ότι έχουμε πάνω από 30 άρθρα!!! Αλλά ο μπούφος ειναι μπούφος. Γίνεται ποτέ αητός;
Και ένα προσωπικό μήνυμα για τον Αντώνη Σαμαρά:
Έκανες τεράστιο λάθος που ζήτησες να εκλεγεί από τη βάση ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Οι νεολαίοι σου αποδείχθηκαν τόσο ανάξιοι οποιασδήποτε εμπλοκής στα κοινά, που οποιοσδήποτε σοβαρός νέος θα απέχει από τις εκλογές.
Τέτοιο ξεκατίνιασμα ούτε η Έλενα Πόυτση με την Στέλλα Μπεζαντάκου !!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη