20 Απρ 2010

"Καλλιτέχνες σε δράση"

Η εθελοντική δράση “Καλλιτέχνες σε δράση” ξεκινάει τη δράση με δύο συνεργασίες. Πρώτα με την “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” κι αργότερα σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» των φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής , που δραστηριοποιείται σε νοσοκομεία παίδων, παιδικούς σταθμούς κ.ά.
Με την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ η δράση θα ξεκινήσει στην Ραφήνα, στην...
παιδική τους κατασκήνωση. Σκοπός μας είναι να ζωγραφίσουν τους τοίχους εσωτερικούς και εξωτερικούς, στον χώρο αυτό. Ο πάτερ Αντώνιος θα προσφέρει βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί. Υπάρχει χώρος, όποιος θέλει να μείνει και να δουλέψει ή να πηγαινοέρχεται.Αν είσαι καλλιτέχνης, δήλωσε την συμμετοχή σου, για να γίνει κάποια συνάντηση μαζί μας, να οργανωθούν οι ομάδες, τα υλικά κι ό,τι άλλο θα χρειαστεί…Επίσης μπορούν να φιλοτεχνηθούν πίνακες μέχρι 50Χ70, το θέμα θα είναι «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ» ή « ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» κι αυτό θα είναι το θέμα και για τις τοιχογραφίες.
Αν δεν είσαι καλλιτέχνης, αλλά αγαπάς την τέχνη και τα παιδιά, υπάρχουν τρόποι να βοηθήσεις για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας. Οι καλλιτέχνες θα χρειαστούν χρώματα, πινέλα, LAPTOP, PROJECTOR, κ.ά , οπότε μπορείς να έρθεις σε επαφή με την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και να καταθέσεις χρήματα δηλώνοντας ότι είναι για την κάλυψη των αναγκών του project «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» κι αν δεν χρησιμοποιηθούν όλα, θα κατατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Επίσης οι καλλιτέχνες θα χρειαστούν και βοηθούς κατά την διάρκεια της ζωγραφικής τους, μέσα μεταφοράς, οπότε σου δίνεται η ευκαιρία να λάβεις μέρος στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός και να συνεισφέρεις….Στο τέλος της πρωτοποριακής μας δραστηριότητας μας έχουμε σκοπό να γίνει μια έκθεση και το γεγονός να καλύψουν τα ΜΜΕ.Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν να στείλουν στο irenekourtz@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στο 6973748298, ώστε να οργανωθούν εγκαίρως οι ομάδες , μέχρι τέλος του μήνα
http://kala-nea.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη