22 Μαΐ 2010

Μέγα σκάνδαλο με τη Θεοδώρα Τζαγκρή, υφυπουργό Εσωτερικών! Διόρισε συγγενείς της και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας

Από το Αθηναϊκό αντίγραφο του troktiko, με το όνομα "σαρωτικό"
Η Θεοδώρα Τσαγκρή (Τζάκρη λέγεται η γυναίκα, ω άντρες Αθηναίοι, Τζάκρη, τόσο δύσκολο είναι να το μάθετε;) όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τους 36 νεοπροσληφθέντες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας όλοι είναι συγχωριανοί της υφυπουργού εκ των οποίων 9 από αυτούς είναι συγγενείς της. Προσέξτε. Μιλάμε για νεοδιορισθέντες τη στιγμή που η Ελλάδα περνάει τον παθό της τον τάραχο.

Η λίστα της ντροπής:

Τσαγκρής Νεοκλής-ξάδελφος,

Καραμούζα Πολυξένη - ξαδέλφη,

Ναίτ Ηλιάδου - ξαδέλφη,

Στόγιος Γεώργιο - ξάδελφος,

Τομπάζη Μαρία - συγγενής,

Τσιαφτάνη Χριστίνα - ξαδέλφη,

Βλαδίτση Χρυσάνθη - ξαδέλφη,

Δούλη Ευαγγελία - ξαδέλφη,

Τσαγκρή Βασιλική - ξαδέλφη.


Είναι πραγματικά εξωπραγματικό πώς είναι δυνατόν να προσλαμβάνουν φίλους, ξαδέλφους, γείτονες κλπ. τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στον γκρεμό.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού για το Μουσείο Πέλλας αναρτήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού στις 7 Απριλίου του 2010. Η ιστορία είναι μεγάλη, αλλά το θέμα είναι ότι η κα Τσαγκρή "έχωσε" στο Μουσείο της Πέλλας 36 συγχωριανούς της εκ των οποίων οι 9 από αυτούς είναι συγγενείς της. Καθαρά ρουσφέτια, τρελές καταστάσεις.

Σε λίγο θα έχουμε και άλλο ρεπορτάζ.

Αύριο το θέμα αυτό θα απασχολήσει όλα τα μέσα ενημέρωσης και θα αποτελέσει το πρωτοσέλιδο της σαββατιάτικης εφημερίδας "Αποκαλύψεις".
...........
Σχόλιο taxalia: πολλές ανακρίβειες στα ονόματα, παιδιά, στο κακέκτυπο του τροκτικου μπλογκ σας, που επίσης δεν έχει σχόλια, ώστε να μπορεί να σαςαπαντήσει κανείς. Αυτό δεν είναι blog. Μην το βαφτίζετε έτσι τουλάχιστον!
για να δούμε και στην εφημερίδα...και τα ξαναλέμε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη