22 Ιουν 2010

Φίλαθλοι του Ηρακλή κρατούσαν Σκοπιανές σημαίες


Είναι αλήθεια και απολύτως αναμενόμενο. Οι "οπαδοί" βάζουν πάνω από όλα την ομάδα τους. Όχι την πραγματική, αλλά την ιδεατή. Αυτή που φτιάχνουν με το μυαλό τους και εναποθέτουν πάνω τους, ό,τι δεν καταφέρνουν στην πραγματική τους ζωή: νίκες, δόξα, μεγαλείο, δύναμη, επιβολή.
Το γράψαμε πολλές φορές εδώ: οι άνθρωποι που φωνάζουν στις παρελάσεις υπέρ των ΟΥΚάδων, που...



σε βρίζουν αν πεις "όχι στα αντεθνικά συνθήματα στις παρελάσεις", είναι έτοιμοι, να ζωστούν με την τουρκική σημαία, να γλείψουν τις πατούσες του Ερντογάν, να σκουπίσουν τον κώλο του Γκρούεσκι χωρίς χαρτί υγείας, να σηκώσουν τη σημαία των Σκοπίων, να φωνάζουν "Βούλγαροι, είμαστε Βούλγαροι", αν τους το ζητήσει κάποιος που θα φέρει "παικταράδες" στην ομάδα, ώστε να κερδίσουν τον αντίπαλο στην πόλη.
Το χάιδεμα που τους επιφυλλάσσουν τα οπαδικά ραδιόφωνα, οι εφημερίδες και οι πολιτικοί (όλοι, τους πουλάνε "πρέζα"), τους κάνει να πιστέυουν ότι πάνω και από την οικογένεια είναι η ιστορική "ομαδάρα", που γράφει "ιστορία" (παρεπιμπιπτόντως δεν παίζει κανένα ρόλο το ότι αποτελείται από Χιλιανούς, Ουρουγουανούς, Νιγηριανούς και κανέναν Έλληνα).
Ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, κατηγορούν τους κατηγόρους: "έλα μωρέ, τι σας πείραξε που είχαμε σημαία των Σκοπίων. Ελληναράδες, ε, Ελληναράδες".
Όλα αυτά για να δείξουν πόσο μεγάλο ζόρι τραβάνε για την ομαδάρα.
Αφού, σου λέει (το θολωμένο τους μυαλό), μας αδικεί το μπουρδέλο η Ελλάδα, κι εμείς θα την πικάρουμε. Θα σηκώσουμε Σκοπιανές σημαίες, θα βάψουμε το Λευκό Πύργο, θα ζητήσουμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα των Σκοπίων.
Επειδή κανείς δεν βρίσκετε να τους πει: ε, άει στο καλό, πηγαίντε να παίξετε στο πρωτάθλημα των Σκοπίων! Και να το κάνει πράξη. Αφού το ζήτησαν!
Όλη η συμπεριφορά των οπαδών είναι μια αντίφαση: Οι ίδιοι άνθρωποι που ζητούν σεβασμό, δε σέβονται τίποτε.
Οι ίδιοι άνθρωποι που λένε ότι "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ", βρώμισαν το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ και κράτησαν περήφανα Σκοπιανές σημαίες ! Οι ίδιοι !
Είναι καιρός να σοβαρευτεί το κράτος. Αλλά υπάρχει τέτοιο πράγμα κ.Χρυσοχοϊδη;
(Αλήθεια, ζεί ο Μιχάλης;)


Υ.Γ. Αγαπητοί οπαδοί: Μη νομίζετε πώς μας συγχίσατε. Θα το πώ στη γλώσσα που καταλαίνετε: Στ' αρχίδια μας κι αν κρατήσατε σημαία των Σκοπίων, στ' αρχίδια μας κι αν φορέσετε τουρκικό φέσι. Εσείς ξεφτιλίζεστε και ξεφτιλίζεστε συστηματικά, εξαιτίας ηλιθίων συντρόφων σας, τους οποίους όμως κανείς δεν πλακώνει στις φάπες. Ο υπόλοιπος κόσμος σας γράφει εκεί που τον γράφετε κι εσείς. "Χ" το αποτέλεσμα. Μη νομίζετε ότι η ζωή περιστρέφετε γύρω από σας και τον νταλκά σας.

περισσότερα εδώ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη