18 Ιουν 2010

Όχι άλλους λαϊκισμούς στο Μακεδονικό

Αγαπάς την πατρίδα; Μη σπεκουλάρεις!

Είναι πολύ εύκολο για τον καθένα μας να πουλάει τζάμπα, ανεύθυνα, πατριωτισμό.

Υπάρχει τίποτε πιό εύκολο από τον φωνάζουμε όλοι "Όχι στο όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς". Μερικοί, για να δείξουν ...πιό πατριώτες, βαφτίζουν τους γέιτονες "γυφτοσκοπιανούς", χαϊδεύοντας τα αυτιά μερικών έξαλλων αμόρφωτων Ελλήνων.

Όμως, τα προβλήματα δεν λύνονται με εύκολες ρητορικές κορώνες. Τα δύσκολα προβλήματα δεν έχουν εύκολες λύσεις. Αν ήταν έτσι...

ο λαός θα εμπιστευόταν όποιους φώναζαν περισσότερο.


Το λέω, γιατί ο κ.Καρατζαφέρης και οι σχολιαστές του εδώ, έχουν εύκολο έργο. Σε κάθε ευκαιρία, πετάνε "όχι στο όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς", ο "Σαμαράς τι λέει" και άλλα πομπώδη και εξόχως εύκολα.

Μόνο, που μιλάμε για άλλο θέμα! Στοιχειώδης σεβασμός της νοημοσύνης σας, μας επιβάλλει να σας βοηθήσουμε για πολλοστή φορά να καταλάβετε το πρόβλημα:

Δεν μας φώναξε κανείς να βαφτίσουμε τη FYROM. Η FYROM για όλο σχεδόν τον υπόλοιπο κόσμο λέγεται μόνο και σκέτα "Μακεδονία". Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία ξέρετε όλοι κι εμείς σε αυτό το ιστολόγιο, λίγο καλύτερα, γιατί αφιερώσαμε χιλιάδες ώρες από τη ζωή μας, για να διαφωτίσουμε τον πλανήτη, ότι η γειτονική χώρα λέγεται FYROM και όχι MACEDONIA. Κι αυτό το κάναμε ιδρώνοντας. Πολύ, πάρα πολύ.

Το εύκολο θα ήταν να γράφουμε κάθε μέρα, με πηχαίους τίτλους, "ΌΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", "ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ" και λοιπές ανοησίες.

Ετσι, θα είχαμε ένα κοινό φανατικών ικανοποιημένο, τρεφόμενο με ψευδαισθήσεις, που με το μυαλό του, θα ήταν νικητής.

Επειδή όμως δεν είμαστε, ούτε τηλεοπτικός σταθμός, ούτε πολιτικοί, για να χαϊδεύουμε αυτιά, να πουλάμε "τζαμπαμαγκισμό" και να ταϊζουμε βλήτα το "κοινό μας", επιλέξαμε να μιλήσουμε με υπευθυνότητα. Υπευθυνότητα, που είναι απόρροια, ενός πράγματος που λείπει από τους λαϊκιστές: της επιθυμίας να λύσουμε το πρόβλημα.

Και θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα, γιατί, ασχολούμενοι με αυτό δεκαετίες τώρα, βλέπουμε ότι ο χρόνος δουλεύει εις βάρος μας. Όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο υιοθετούν την προπαγάνδα των Σκοπιανών.

Σε πέντε χρόνια, ούτε ένας άνθρωπος στον κόσμο δεν θα ξέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας.

Αυτό γίνεται, επειδή απλά, απλούστερα δεν γίνεται!, οι Σκοπιανοί δουλεύουν ! Δ-Ο-Υ-Λ-Ε-Υ-Ο-Υ-Ν-. Δεν πουλάνε ψευτοπατριωτισμό στους άλλους. Γράφουν ακατάπαυστα στο διαδίκτυο, στο οποίο δίνονται πολλές επικοινωνιακές μάχες, γράφουν ακατάπαυστα βιβλία, τρέχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, χρηματοδοτούν ταινίες, φεστιβάλ, εκδηλώσεις, συνέδρια, κυρίευσαν μέχρι και το CNN.

Είναι αυτό που λέει η αείμνηστη Μαλβίνα, χωρίς να σπεκουλάρει πολιτικά:
"ο πολιτικός αγώνας είναι άχαρος και σπαρακτικός και οδυνηρός".

Το βλέπετε και μόνοι σας ότι όλα τα Αμερικανικά κυρίως ΜΜΕ, είναι πιό φιλοσκοπιανά κι απ'τον Γκλιγκόρωφ.

Οι δικοί μας έμποροι πατριωτισμού, περιορίζονται σε "τζαμπαμαγκισμό", σε ψευτοτσαμπουκάδες.

Το ίδιο μπορούσαν να κάνουν και οι Σκοπιανοί: να περιοριστούν στο "καμιά παραχώρηση της Μακεδονίας μας στου γυφτοέλληνες". Το σκεφτήκατε ποτέ;

Θα κέρδιζαν κάτι;

Όχι. Για αυτό και επέλεξαν τη σκληρή δουλειά.

Η απόδειξη είναι απλή. Γράψτε στο youtube τη λέξη Macedonia και κάντε ταξινόμηση ανά upload date (ημερολογιακή). Θα δείτε ότι η λέξη Μακεδονία, ανεβαίνει σε ποσοστό 90%-10% υπέρ των Σκοπιανών. Κάθε μήνα ανεβάζουν 1.000 βίντεο με τη λέξη Μακεδονία, που παραπέμπει σε αυτούς. Εμείς ανεβάζουμε 1.000 βίντεο που παραπέμπουν στο μπούστο της Ελένης Μενεγάκη και αλλων τηλεπερσόνων.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον των απανωτών κολάφων λοιπόν (κυρίως από τους Αμερικανούς), διαπιστώνεται η ανάγκη να εργαστούμε συστηματικά, με προσοχή, έχοντας βέβαια και την κοινή γνώμη ενημερωμένη και σε εγρήγορση κι όχι να πουλάμε ψευτοπατριωτισμούς.

Είναι πολύ εύκολο όταν ξέρεις ότι δεν θα κυβερνήσεις να επιτίθεσαι στα κόμματα εξουσίας για "ενδοτισμό".

Είναι πολύ εύκολο για μας που δεν έχουμε την ευθύνη των χειρισμών, να ρωτάμε αλά Καρατζαφέρη: "πείτε μας κύριε Παπανδρέου, αποδέχεστε το όνομα Μακεδονία. Εσείς κύριε Παπούλια; Εσείς κ. Σαμαρά; και πάει λέγοντας.

Αν όμως κ.Καρατζαφέρη, αντί να ρωτάτε συνεχώς, σας κάνει Υπουργό Εξωτερικών ο σημερινός ή ο επόμενος πρωθυπουργός τι ακριβώς θα κάνατε;

Πώς ακριβώς θα πείθατε τους Αμερικανούς να αποσύρουν την αναγνώριση της Φυρομ, ως "Μακεδονία" νέτα-σκέτα;

Τι ακριβώς θέλετε να κάνει ο Παπανδρέου, δεδομένου, ότι κανείς δεν μας ρωτά πώς θα ονομαστούν οι γείτονες, αλλά όλοι τους ονομάζουν ήδη "Μακεδονία";

Πώς ακριβώς θα πείσουμε την Ονδούρα, τη Γουατεμάλα, τον Καναδά, να μην τους λένε "Μακεδόνες";


Για παράδειγμα , στο παρακάτω βίντεο, είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού του Καναδά στην ψευτομακεδονική σλαβική οργάνωση "united macedonia diaspora". Τον ακούτε; Μακεδόνες τους ανεβάζει, Μακεδόνες τους κατεβάζει και λέει "θα σας απευθύνω χαιρετισμό στα Μακεδονικά, δηλαδή ...ζντράβο".


Ας αφήσουμε λοιπόν κ.Καρατζαφέρη τους ψευτοπατριωτισμούς και τις πομπώδεις ρητορείες. Αφήστε τη Παμμακεδονική, την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, τα Μακεδονικά Σωματεία που ξέρουν, να κάνουν τον έντιμο αγώνα, που τον κάνουν άριστα. Καπελώματα από κόμματα, με εύκολες ρητορείες δεν θέλουμε εμείς οι Μακεδόνες και οι οργανώσεις μας.


Αν αναλάβετε ποτέ (διαπύρως το εύχομαι και προσεύχομαι καθημερινά για αυτό!), το ΥπΕξ, το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε δείξτε υπευθυνότητα και ΜΗΝ καίτε τα χαρτιά της Ελληνικής πλευράς.


Δεν καλούμεθα να πάρουμε ή να δώσουμε κάτι, καλούμεθα να ανατρέψουμε μια παγιωμένη κατάσταση. Να το καταλάβουμε. Την υπογραφή μας σε όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς δεν πρόκειται να τη βάλει ποτέ, κανείς Έλληνας πολιτικός. Δεν είστε εσείς πιό πατριώτης από τον Παπανδρέου, το Σαμαρά, τον Τσίπρα, την Παπαρήγα, τον Τρεμόπουλο. Δεν ισχυρίζομαι ότι είστε λιγότερο. Σας τιμώ, όπως όλους τους Έλληνες πολιτικούς. Στηρίξτε λοιπόν την εκάστοτε κυβέρνηση κι αφήστε τις σπέκουλες. Αυτό είναι το μήνυμα του άρθρου αυτού. Χέρι χέρι με τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά θα πάτε, γιατί ξέρετε ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει και ότι δεν είναι "προδότες".


Πατριώτης δεν είναι όποιος πουλάει ανέξοδα πατριωτικές κορώνες, αλλά όποιος μεθοδικά, συστηματικά και οργανωμένα πείθει τους ξένους για τα εθνικά μας δίκια.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη