2 Ιουν 2010

Η αγωγή της Ελένης Μενεγάκη στο δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο

Μιλήσαμε με τα παιδιά και η είδηση όχι απλά είναι καρατσεκαρισμένη αλλά και επιβεβαιώνεται 100%. Αναπαράξαμε την είδηση στο Dousis News και έτυχε να μιλήσουμε και με το δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο που...

προφανώς ο άνθρωπος δεν ήξερε απολύτως τίποτα.
Για να θυμόμαστε, ο Βασίλης Γραμμένος είναι ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ και είχε τις φωτογραφίες από την Ελένη Μενεγάκη στη Νέα Μάκρη. Προφανώς, είναι ένας από τους μάχιμους δημοσιογράφους που προσπαθούν καθημερινά να βγάλουν το ψωμί τους κυνηγώντας τι άλλο, πρόσωπα, που ενδεχομένως έχουν «γκελ» στον κόσμο, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη, θεωρούμε ότι είναι τεράστιο λάθος η αγωγή σε έναν δημοσιογράφο που απλά κάνει τη δουλειά του. Τι θα κάναμε εμείς; Σε ενοχλεί ο Βασίλης Γραμμένος; Κάνε του μήνυση, πάρε και ασφαλιστικά μέτρα και μην του επιτρέψεις να σε πλησιάσει ούτε στα 100 μέτρα. Θέλεις να τον τιμωρήσεις; Κάνε το με τον τρόπο που εσύ ξέρεις και που είναι ο χειρότερος από όλους. Δώσε ένα αποκλειστικό σε ανταγωνιστικό μέσο και άσε τον Βασίλη να χτυπιέται. Στην τελική, πάρε τον ένα τηλέφωνο και πες του «μην τολμήσεις να με ξαναναφέρεις, γιατί αλλιώς θα σε στείλω στη δικαιοσύνη και θα τρέχεις χωρίς σταματημό».

Το να κάνεις την πρώτη σου αγωγή Ελένη Μενεγάκη σε έναν δημοσιογράφο που έκανε το αποκλειστικό με τις φωτογραφίες στη Νέα Μάκρη αυτό απλά φανερώνει θυμό και εκδίκηση. Δεν είσαι από αυτούς τους ανθρώπους και ούτε θες να χαρακτηριστείς ως τέτοια. ΟΚ, ο Γραμμένος μπορεί να βγήκε σε δύο εκπομπές και να του ξέφυγαν και δύο βλακείες. Αν αρχίζαμε να κάνουμε αγωγές για ό,τι έχουν γράψει για εμάς, θα είμαστε κάθε ημέρα στα δικαστήρια.

Να σου θυμίσουμε Ελένη μου ότι για εσένα έχουν γράψει άπειροι τα τέρατα. Όλους τους αντιμετώπιζες πάντα με ένα αίσθημα ανωτερότητας. Γιατί τώρα θες να ξεφύγεις από τον κανόνα; Κατά τη γνώμη μας είναι λάθος πολιτική και θα σε οδηγήσει σε γραφικές κινήσεις και γραφικές αντιπαλότητες. Τώρα, η Ελένη Μενεγάκη να κάνει αγωγή στον Βασίλη Γραμμένο. Φαντάσου και μόνο την εικόνα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Είναι γραφικό Ελένη μου. Δεν σου ταιριάζει.

http://dousisnews.blogspot.com/2010/06/blog-post_3330.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη