28 Ιουν 2010

Τελικά εμείς οι Έλληνες, είμαστε μεγάλοι μαλάκες !

Με μετάθεση σε παραμεθόριο, παραμονή στο πειθαρχείο για 30 ημέρες και 30 ημέρες στέρησης εξόδου τιμωρήθηκε ο ναύτης Γεράσιμος Ζαγορίτης, για τη νυχτερινή "έφοδό" του με τη Τζούλια Αλεξεναδράτου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ...

πότε θα υπηρετήσουν στη μαγευτική Καβύλη, στο εξωτικό Ορμένιο, στο μαγευτικό Πρωτοκκλήσι, στην τροπική Καρωτή, στην κοσμποπολίτικη Νέα Βύσσα, στα "ιν" Μαράσια και στη "χάι" Λυκόφη, όλοι οι γόνοι επώνυμων και ακόμη χειρότερα, πότε θα προσφέρουν στην πατρίδα, αυτοί που δεν μας κάνουν την τιμή να υπηρετήσουν ούτε μια μέρα.
Η είδηση από τα ΜΜΕ διαδίδεται ως προς το πικάντικό της μέρος, το οποίο είναι ΑΣΗΜΑΝΤΟ (ένας πιτσιρικάς μαγκίτης, πήδηξε τη Τζούλια. Είναι είδηση αυτό;) και παραβλέπεται το σημαντικό: ότι σε κάθε στραβοπάτημα ή στραβοπήδημα αποκαλύπτεται ότι οι ευγενείς γόνοι Κολωνακίου και πέριξ, συνεχίζουν προκλητικά να υπηρετούν ...μια ανάσα από την ποδίτσα της Φιλιππινέζας που τους μεγάλωσε.
Και αυτό πρέπει να το τελειώσει ο λαός με τη βία ! Εδώ, ναι! αξίζει η λαϊκή βία. Αξίζει μια βίαιη επίθεση του λαού, στα κοπρόσκυλα της εξουσίας, που χαιδεύουν τους "επώνυμους". Σε όλο αυτό το σάπιο σύστημα, που κατάντησε την Ελλάδα, καταχρεωμένη. Σ'αυτά τα φανταιζί "λαμπερά" κοπρόσκυλα, που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) για την Ελλάδα.
Να τελειώνει το κατάπτυστο καθεστώς της εύννοιας στα μαμόθρεφτα.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδικία στην Ελλάδα, από αυτή την ξεφτίλα που συμβαίνει στο στρατό. Οι άνθρωποι που μια ζωή εισπράττουν από την πατρίδα, δεν υπηρετούν καν ή ψευτοϋπηρετούν. Το γεγονός και μόνο, ότι αυτό γίνεται ανεκτό από τους Έλληνες τόσα χρόνια, αδιαμαρτύρητα, δείχνει ότι τελικά, εμείς οι Έλληνες, είμαστε μεγάλοι μαλάκες!!!
Που δεν παίρνουμε με τις πέτρες όλο αυτό το ξεφτιλισμένο σύστημα, που εξασφαλίζει ότι οι μοδίστρες γόνοι επώνυμων, δεν θα ζορίσουν τα αφράτα κωλαράκια τους, σε "σκηνάκια" και ασκήσεις.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη