2 Ιουλ 2010

Τρία εκατομμύρια δολάρια δίνει το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα στην Τζένιφερ Λόπεζ για την συναυλία της ντροπής;

Αντιδράσεις για την επίσκεψη της Τζένιφερ Λόπεζ στην κατεχόμενη Κύπρο

Αντιδράσεις από ομογενειακούς φορείς, αλλά και Αμερικανούς πολιτικούς, προκάλεσε η πληροφορία ότι η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσει στην κατεχόμενη Κύπρο και θα παραστεί μαζί με το σύζυγό της Μαρκ Άντονι και τα δίδυμα παιδιά τους στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου "Cratos Premium", στο χωριό Καζάφανι της Κερύνειας, που αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στις κατεχόμενες περιοχές του νησιού.

Από πλευράς της κ. Λόπεζ δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση της πληροφορίας που εμφανίστηκε σε τουρκικά έντυπα, σύμφωνα με τα οποία θα εισπράξει τρία εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στην σκηνή του νέου ξενοδοχείου στις 20 Ιουλίου, επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Η επίσημη τελετή των εγκαινίων θα γίνει στις 24 Ιουλίου ημέρα των 41ων γενεθλίων της Λατινοαμερικανίδας τραγουδίστριας, η οποία θα φιλοξενήσει την οικογένεια και τους φίλους της στο ξενοδοχείο. Όπως αναφέρεται, κατά την παραμονή τους στα κατεχόμενα, θα μείνουν στη βασιλική σουίτα και στον ίδιο όροφο θα διαμένουν μόνο οι φίλοι της και η δωδεκαμελής προσωπική της φρουρά.

Ελληνοαμερικανικοί φορείς και ομογενείς έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας προς την αμερικανική εταιρία που εκπροσωπεί την κ. Λόπεζ, καλώντας την να ακυρώσει την επίσκεψη και την εμφάνισή της σ' ένα παράνομο κρατίδιο που δεν αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ. Επίσης, βουλευτές και γερουσιαστές ανέλαβαν πρωτοβουλία για να γνωστοποιήσουν στην Τζένιφερ Λόπεζ την επίσημη θέση της χώρας, αποτρέποντάς την να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ (του Π. Παναγιώτου)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη