24 Ιουλ 2010

Η Δημοκρατία γιορτάζει...

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010




Κύριοι δημοκράτες  πολιτικοί, αισθάνεστε επιτυχημένοι ;
Παραλάβατε από τη δικτατορία μία χώρα με σοβαρά Εθνικά προβλήματα και αμέσως χάσατε τη μισή Κύπρο!
Παραλάβατε από τη δικτατορία μία ισχυρή οικονομία ( η αλήθειες πρέπει να λέγονται) και την καταντήσατε, όπως την καταντήσατε μετά από 36 χρόνια "δημοκρατίας" !
Οι Απριλιανοί, κακώς κατέλυσαν το Σύνταγμα αλλά και εσείς, κακώς τους δώσατε το δικαίωμα να το κάνουν!
Αντί της επαγγελθείσης Δημοκρατίας, εγκαταστήσατε μία φαυλοκρατία που ο ένας έκλεβε τον άλλο και όλοι (σχεδόν) μαζί το ταλαίπωρο Κράτος.
Και που καταντήσαμε σήμερα;......

Οι Τούρκοι να μας σνομπάρουν κόβοντας βόλτες με τα πλοία και τα αεροπλάνα τους μέσα στα πόδια μας, να ενεργούν έρευνες σε Ελληνικό χώρο, να έχουν -με τη βοήθειά σας- εκτουρκίσει τη Δυτική Θράκη, να διεκδικούν το μισό Αιγαίο και εμείς (εσείς) να περιορίζεστε σε αστείες έως γελοίες ...
"διαμαρτυρίες" για εσωτερική κατανάλωση !

Οι Αλβανοί να τολμούν να διεκδικούν...Τσαμουριές και να παραχωρούν πολεμική ναυτική βάση στη Τουρκία,

Οι Σκοπιανοί να έχουν αποθρασυνθεί διεκδικώντας την Μακεδονία και όχι μόνο το όνομα αυτής !

Οι εισαγόμενοι κατά εκατοντάδας χιλιάδας έγχρωμοι "ψηφοφόροι" με τους οποίους ονειρεύεστε να...χτίσετε μια όχι νέα, αλλά μια άλλη Ελλάδα με προδιαγραφές ξενόφερτες, να προσπαθούν να εκτοπίσουν τους Έλληνες και να έχουν για πρώτη φορά καταστήσει το οργανωμένο έγκλημα την πιο επικερδή επιχείρηση στη χώρα μας.

Οι ξένες χώρες να κρύβουν μετά δυσκολίας -και όχι πάντα- χαμόγελα ειρωνείας και ..."συμπάθειας" προς την "κακόμοιρη" Ελλάδα, που μετά τη σβέση των "φώτων της ράμπας" των Ολυμπιακών αγώνων, τις φανφάρες και τις επιδείξεις...προσωπικού μεγαλείου ορισμένων (...) βούλιαξε στην κινούμενη άμμο των χρεών της, αφού ακόμη και τους Ολυμπιακούς αγώνες τους έκανε με δανεικά !!!

Τα οπλικά συστήματα, που αντί να εμπλουτίσουν τη στρατιωτική ισχύ της Χώρας, πλούτισαν τους διαχειριστές (βιαστές) της εμπιστοσύνης του λαού.

Η διαφθορά, τα φακελάκια, τα ρουσφέτια,οι ψευτιές οι αλληλοκαλύψεις, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας, οι απίστευτοι μισθοί και απολαβές ημετέρων ( Συμβούλων, Διοικητών ΔΕΚΟ κ.λ.π.) τα παροιμιώδη σκάνδαλα που ακόμη...ερευνώνται (από εσάς !!! )

-Αλήθεια, με τι πρόσωπο θα παραστείτε και φέτος στις εκδηλώσεις για την αποκατάσταση της δημοκρατίας , τώρα που έπεσαν οι μάσκες και ο Ελληνικός λαός βιώνει το "πολίτευμα" που μάλλον μόνο εσείς αποκαλείτε δημοκρατία;

Θα πρέπει να έχετε πληροφορηθεί ότι ο Ελληνικός Λαός έχει φτάσει στα όρια της ανεκτικότητάς του.
Το ταχύτερον δυνατόν, θα πρέπει να μπει μια τάξη στη χώρα. Οι " ελληνόφωνες" δοτοί διοικητές Οργανισμών, οι Τουρκολάγνοι και άλλοι που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να τον υποσκάπτουν θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα.

Η Προεδρευομένη Δημοκρατία, σαν πολίτευμα, απεδείχθη ανεπαρκής.Θα πρέπει να αντικατασταθεί με Προεδρική, ώστε να υπάρχει κάποιος εκλεγμένος από όλο το λαό, που όχι μόνο να εκφράζει ευχές και να αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο- ως εκ του Συντάγματος- αλλά όταν χρειάζεται, να μπορεί να επιβάλει λύσεις.

Ευχόμεθα,συν Θεώ, του χρόνου να μη χρειασθεί να "ξύσουμε" πάλι πληγές.
Ευχόμεθα να επιτύχει η κυβέρνηση το έργο της ( το Γολγοθά...) και τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα, γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καταχράται κανείς την εμπιστοσύνη του λαού και της Πατρίδος του.
...Χρόνια Πολλά !!!

EFENPRESS
Αναρτήθηκε από EFENPRESS στις 5:08 μ.μ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη