22 Ιουλ 2010

«Ας πάω φυλακή και όσο αντέξω», η κραυγή του Γιάννη Αγγέλου!

του Στάθη Σαραφόπουλου / Δράμα

Η "Δικαιοσύνη" γνωρίζει ότι στις δύο Εξεταστικές που έγιναν, για το "Βατοπέδι", δεν προέκυψε χρηματισμός ή διακίνηση μαύρου χρήματος, από κανέναν και σε κανέναν;
Αντίθετα, στην Εξεταστική για Siemens ας αναλογιστεί κανείς, ότι ο Τσουκάτος που παραδέχτηκε ότι πήγε τη βαλίτσα με τα μαύρα λεφτά της Siemens στο ΠαΣοΚ, κυκλοφορεί ελεύθερος με την καταβολή ελάχιστης εγγύησης όπως και ο...

Μαντέλης που ομολόγησε χρηματισμό του από τη Siemens, ενώπιον της Εξεταστικής.
Επομένως εύλογα προκύπτει το ερώτημα:...
Οι άνθρωποι του ΠαΣοΚ έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από την Ελληνική Δικαιοσύνη;
Για όλα αυτά, σοβαρότατες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις δρομολογεί η απόφαση της ειδικής ανακρίτριας Ειρ. Καλού να επιβάλλει στον Γιάννη Αγγέλου, μετά την απολογία του, την καταβολή εγγύησης 400.000 ευρώ γεγονός που εξόργισε όχι μόνο τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με τον εκπρόσωπο τύπου Π. Παναγιωτόπουλο και τον αρμόδιο τομεάρχη Τ. Νεράτζη να επιτίθενται με σφοδρότητα κατά της απόφασης.
Ουδέποτε την τελευταία εικοσαετία αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αμφισβήτησε την όποια δικαστική απόφαση και η σημερινή στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνει - αν μη τι άλλο - ότι η Δικαιοσύνη κινήθηκε ... κατευθυνόμενα κατά του Αγγέλου.
Είναι γνωστό στις ηγεσίες όλων των κομμάτων και πρωτίστως του ΠαΣοΚ, ότι ο Αγγέλου
α) δεν έχει αυτά τα λεφτά που το δικαστήριο του ζητά να καταβάλλει ως εγγύηση για να μην προφυλακιστεί και
β) ότι η υγεία του είναι ιδιαίτερα κλονισμένη εδώ και χρόνια και το γνωρίζουν.
Τα ξέρουν αυτά και ο Καστανίδης και ο Παμπούκης και όμως συμπεριφέρθηκαν έτσι στον άνθρωπο Γιάννη Αγγέλου.
«Ας πάω φυλακή και όσο αντέξω» φέρεται να είπε σε φίλους του, πριν από λίγη ώρα ο επί δεκαετίες στενότερος συνεργάτης του Καραμανλή.

http://emprosdrama.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη