1 Ιουλ 2010

"Ναι, σε σύμπραξη ΛΑΟΣ-Ντόρας, υπάρχει ιδεολογική συγγένεια"


Υπέρ μιας ευρείας κεντροδεξιάς παράταξης, με σύνθεση-σύμπραξη Ντόρας Μπακογιάννη και Γιώργου Καρατζαφέρη τάχθηκε ο Κώστας Κιλτίδης μιλώντας στο “ellispoint στον Flash”.
Ο, ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής είναι ο μοναδικός ...από τους έξι πρώην υπουργούς της ΝΔ που η Βουλή δεν παρέπεμψε στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπέδι – γεγονός, που ο ίδιος χαρακτήρισε ως «συγκινητική πολιτική δικαίωση».
Ο κ. Κιλτίδης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «επιβήτορες που ακύρωσαν την ίδια την ταυτότητα της παράταξης τις τελευταίες δεκαετίες». Πρόσθεσε, δε, πως η μοναδική προοπτική για την παράταξη είναι η «ευρωπαϊκή δεξιά» και τόνισε πως η Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, τάχθηκε υπέρ και της σύμπραξης ανάμεσα στο νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει η κυρία Μπακογιάννη και στο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ιδεολογική συγγένεια και προϋποθέσεις σύγκλισης ανάμεσα στους δύο αυτούς χώρους.
...
Τι είναι αυτά που λες ρε Κωστή;
Ο Καρατζαφέρης έκραζε την Ντόρα ότι ξεπουλά το Μακεδονικό.
Ο Μητσοτάκης έκραζε τον Καρατζαφέρη ότι είναι γραφικός.
Η Ντόρα κράζει τον Σαμαρά, ότι μετατόπισε τη ΝΔ προς τα δεξιά, ενώ η ίδια πάει προς το κέντρο και
εσύ έκραζες τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα, λέγοντας:
"Η κ.(Μαρίκα) Μητσοτάκη και η κ.Ντόρα Μπακογιάννη επί πρωθυπουργίας του (Μητσοτάκη) θύμιζαν γκαουλάιτερ και μικρούς δικτατορίσκους"
τώρα μας λες ότι έχουν ιδεολογική συγγένεια Ντόρα-Καρατζαφέρης;
Μπορεί....εσείς ξέρετε....

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη