7 Ιουλ 2010

Γιγαντώνεται το κύμα οργής των Ελλήνων κατά των "επώνυμων" δημοσιογράφων

Οι άνθρωποι που ήταν "με το λαό", με προηγούμενες κυβερνήσεις και χτυπούσαν ανελέητα την εξουσία, επειδή "αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου" και ούρλιαζαν για "λιτότητα, που φέρνει η κυβέρνηση Καραμανλή", για "αυξήσεις που δεν καλύπτουν τον πληθωρισμό", για "τα κεκτημένα δεκαετιών", για "ένα κουλούρι την ημέρα" κ.λ.π., κ.λ.π., τώρα εμφανίζονται ...υπέρμαχοι της άγριας λιτότητας και του στραπατσαρίσματος των κεκτημένων, επειδή "πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι" και να "μη λαϊκίζουμε".

Και τότε γιατί μας "κάνατε κεφάλι" όλα τα προηγούμενα χρόνια, στα οποία..... ποτέ δεν είσασταν ικανοποιημένοι από τις αυξήσεις του 3,5%, 4% και 5% που δινόταν τότε, ενώ τώρα μας λέτε ότι είναι υπεύθυνο να έχουμε μειώσεις 25% το χρόνο, αντί για αυξήσεις;

Δεν λέμε ότι κάνετε λάθος σήμερα.
Αλλά,
ή τότε παίζατε βρώμικο ρόλο, που δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία
ή σήμερα.

Πότε τον παίζατε λοιπόν (το βρώμικο ρόλο);

Και προσέξτε: scripta manent. Ό,τι λέτε σήμερα καταγράφεται.

Μη τολμήσει κανείς από σας τους "υπεύθυνους", να κριτικάρει επόμενη κυβέρνηση (π.χ. ΝΔ ή άλλη), ότι "δίνει ψίχουλα για αυξήσεις".

Αυτά που λέτε σήμερα έχουν γραφτεί και είναι ιστορία.

Σας το λέω σήμερα Τετάρτη 7-7-2010 και θα το ξαναφέρω στη μνήμη σας (όσων είστε λαμόγια και είστε πολλοί), όταν θα αλλάξετε τροπάριο και θα παίζετε αλλιώς το κλαρίνο σας, με άλλη κυβέρνηση, μη αρεστή στα αφεντικά σας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη