4 Ιουλ 2010

Πείτε και κάτι καλό για την Τζούλια...

Κύριε Ζούλα,

διαβάζοντας το άρθρο σας στην Καθημερινή, πολλά καλά έχουμε να πούμε για την Τζούλια, αν τα μέτρα σύγρισης είναι η "εργαζόμενοι" στην Ελληνική Βουλή ή στην δημοσιογραφία. Ο πολιτικά "σχωρεμένος" κος Παυλόπουλος πάντα μιλούσε για "μεμονομένα" περιστατικά. Έλα όμως που τα περιστατικά διαφθοράς στην Βουλή δεν είναι μεμονομένα; Δεν κυνηγάει έναν ο νόμος, ας πούμε τον Άκη για παράδειγμα. Τρείς (ΠΑΣΟΚΟΙ, τυχαίο? Δεν νομίζω) Άκης, Μαντέλης και Τσουκάτος έχουν ανακατευθεί με διαφθορά "νόμιμα και ηθικά" όπως θα έλεγε ένας άλλος "σχωρεμένος" (πολιτικά πάντα) βουλευτής. Και πόσοι άλλοι που δεν έχει κυνηγήσει ο νόμος ή που ποτέ δεν θα κυνηγήσει φέρνει στα χείλη μου τη φράση ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

Και αυτοί δεν έκαναν ροζ dvd Κε. Ζούλα, που αν θέλεις το αγοράζεις. Αυτοί αγόρασαν και επίπλωσαν τα σπίτια τους και γύρισαν στον συνταξιούχο που σήμερα του κόβεται η σύνταξη, άσχετο αν έχει να φάει ή όχι, και του είπαν πλήρωσε φτωχέ Έλληνα συνταξιούχε για να περνάω εγώ καλύτερα,
  • για να μπορώ να παντρεύομαι στο Παρίσι,
  • για να σπουδάσω τα δικά μου παιδιά (τα δικά σου να μην σπουδάσουν συνταξιούχε, ποιός νομίζεις ότι είσαι στο κάτω κάτω της γραφής? κανένας "βουλευτής"?)
  • και για να βοηθήσω το κόμμα μου να ξαναβγεί μην τυχόν και χάσω τη θεσούλα μου.

Συγκρίνοντας λοιπόν αυτό με τα πεπραγμένα της Τζούλιας, μακάρι να έχω πολλές Τζούλιες και κανέναν απο δαύτους. Δεν έβαλε το χέρι της στη τσέπη μου η Τζούλια να μου πάρει λεφτά όπως κάνουν σήμερα οι πολιτικοί. DVD έκανε ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΩ το αγοράζω!!!

Και δεν θυμάμαι την Τζούλια
  • να εκβιάζει με το ροζ dvd που έκανε να της δώσουν 5 ή 7 εκ. ευρώ όπως κάποιοι δημοσιογράφοι,
  • ούτε θυμάμαι την Τζούλια να βάζει κρυφές κάμερες στα υπνοδωμάτια μουσικών και καλλιτεχνών για να κάνει εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση/ακροαματικότητα.
(Ούτε εδώ έχουμε "μεμονομένα" περιστατικά. Τυχαίο? Δεν νομίζω.)

DVD έκανε ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΩ το αγοράζω!!!

Άρα περιττές οι ειρωνίες για την Τζούλια από σεμνότυφες παρθένες . Είναι μακράν ηθικότερη κάποιοων "αγνών κκαι ηθικών" βουλευτών και δημοσιογράφων.

Αυτά.
Πηγή
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη